14-jarige jongen ernstig mishandeld in het Rijswijkse Bos

Date:

Deel bericht:

Rijswijk – Dinsdag 25 november werd een 14-jarige jongen uit Den Haag ’s middags vanuit het niets ernstig mishandeld, toen hij in het Rijswijkse bos in de richting van de Boogaard fietste. De politie onderzoekt de mishandeling en is op zoek naar getuigen.

De jongen fietste omstreeks 16.00 uur in het bos. Vanuit het niets werd de jongen hard in zijn onderrug getrapt en direct daarna tegen zijn knie. Hierdoor viel hij hard van zijn fiets en hij verloor enige tijd het bewustzijn. De jongen heeft hierdoor zijn aanvaller(s) niet kunnen zien. De aanleiding voor de mishandeling is onduidelijk, aangezien er niks van de jongen is weggenomen. Met grote moeite wist de gedesorienteerde jongen lopend het huis van zijn oma te bereiken. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. Hij bleek een fikse hersenschudding te hebben en heeft moeite met praten. Daarnaast is zijn knie gekneusd.

- Advertisement -

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze mishandeling? Of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Bel dan met de recherche van politie Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Honderden mensen bezoeken sintviering met zwarte pieten in Rijswijk.

Rijswijk - Honderden mensen hebben zaterdagmiddag een sintviering met zwarte pieten op het Piramideplein in Rijswijk bezocht. De...

Overleden vrouw en zwaargewonde man bij woning Rijswijk: “intens verdrietig en tragisch”

Rijswijk - In de nacht van zaterdag op zondag 26 november heeft de politie een overleden vrouw aangetroffen...

Koeien gaan op avontuur in Wassenaar

Wassenaar - Zaterdagmiddag rond twee uur werd de brandweer opgeroepen voor dier te water op de Rijksstraatweg in...

Arrestatieteam valt Bastion Hotel in Rijswijk binnen

Rijswijk - Een zwaar bewapend arrestatieteam is dinsdagavond het Bastion Hotel in Rijswijk binnen gevallen, meldt Regio15.nl. De...