14-jarige jongen ernstig mishandeld in het Rijswijkse Bos

donderdag 4 december 2014 15:37

Rijswijk – Dinsdag 25 november werd een 14-jarige jongen uit Den Haag ’s middags vanuit het niets ernstig mishandeld, toen hij in het Rijswijkse bos in de richting van de Boogaard fietste. De politie onderzoekt de mishandeling en is op zoek naar getuigen.

De jongen fietste omstreeks 16.00 uur in het bos. Vanuit het niets werd de jongen hard in zijn onderrug getrapt en direct daarna tegen zijn knie. Hierdoor viel hij hard van zijn fiets en hij verloor enige tijd het bewustzijn. De jongen heeft hierdoor zijn aanvaller(s) niet kunnen zien. De aanleiding voor de mishandeling is onduidelijk, aangezien er niks van de jongen is weggenomen. Met grote moeite wist de gedesorienteerde jongen lopend het huis van zijn oma te bereiken. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. Hij bleek een fikse hersenschudding te hebben en heeft moeite met praten. Daarnaast is zijn knie gekneusd.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze mishandeling? Of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Bel dan met de recherche van politie Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. via 0800-7000.

 

0 reacties

14-jarige jongen ernstig mishandeld in het Rijswijkse Bos
Schrijver:

 

 

Rijswijk – Dinsdag 25 november werd een 14-jarige jongen uit Den Haag ’s middags vanuit het niets ernstig mishandeld, toen hij in het Rijswijkse bos in de richting van de Boogaard fietste. De politie onderzoekt de mishandeling en is op zoek naar getuigen.

De jongen fietste omstreeks 16.00 uur in het bos. Vanuit het niets werd de jongen hard in zijn onderrug getrapt en direct daarna tegen zijn knie. Hierdoor viel hij hard van zijn fiets en hij verloor enige tijd het bewustzijn. De jongen heeft hierdoor zijn aanvaller(s) niet kunnen zien. De aanleiding voor de mishandeling is onduidelijk, aangezien er niks van de jongen is weggenomen. Met grote moeite wist de gedesorienteerde jongen lopend het huis van zijn oma te bereiken. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. Hij bleek een fikse hersenschudding te hebben en heeft moeite met praten. Daarnaast is zijn knie gekneusd.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze mishandeling? Of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Bel dan met de recherche van politie Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. via 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!