Agent mishandeld bij melding mishandeling Paets van Troostwijkstraat Den Haag

donderdag 4 december 2014 10:11

Den Haag – Politieagenten gingen op woensdagavond 3 december naar een ruzie in de Paets van Troostwijkstraat. Daar bleek het te gaan om een mishandeling. Toen de verdachte werd aangehouden verzette hij zich en sloeg daarbij ook een agent, die lichtgewond raakte.

De 27-jarige verdachte had zijn ex-partner mishandeld, waarna een buurman tussenbeide kwam. Ook de 32-jarige buurman kreeg klappen van de verdachte. Omdat de ruzie kijkers aantrok, kwamen meerdere politieauto’s te hulp. Zij kregen iedereen snel tot bedaren, maar toen ze overgingen tot de aanhouding van de 27-jarige Hagenaar verzette hij zich hevig. Hij sloeg daarbij een van de agenten in het gezicht. Met behulp van pepperspray kregen de agenten de man onder controle. Hij zit vast en wordt verhoord. De agent deed aangifte van mishandeling.

Geweld tegen politieagenten
De politie tolereert geen (verbaal) geweld tegen politiemensen en doet in voorkomende gevallen aangifte. Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt dat de strafeis bij geweld tegen politieambtenaren wordt verdubbeld.

 

0 reacties

Agent mishandeld bij melding mishandeling Paets van Troostwijkstraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Politieagenten gingen op woensdagavond 3 december naar een ruzie in de Paets van Troostwijkstraat. Daar bleek het te gaan om een mishandeling. Toen de verdachte werd aangehouden verzette hij zich en sloeg daarbij ook een agent, die lichtgewond raakte.

De 27-jarige verdachte had zijn ex-partner mishandeld, waarna een buurman tussenbeide kwam. Ook de 32-jarige buurman kreeg klappen van de verdachte. Omdat de ruzie kijkers aantrok, kwamen meerdere politieauto’s te hulp. Zij kregen iedereen snel tot bedaren, maar toen ze overgingen tot de aanhouding van de 27-jarige Hagenaar verzette hij zich hevig. Hij sloeg daarbij een van de agenten in het gezicht. Met behulp van pepperspray kregen de agenten de man onder controle. Hij zit vast en wordt verhoord. De agent deed aangifte van mishandeling.

Geweld tegen politieagenten
De politie tolereert geen (verbaal) geweld tegen politiemensen en doet in voorkomende gevallen aangifte. Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt dat de strafeis bij geweld tegen politieambtenaren wordt verdubbeld.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!