Bezorgbeer overvallen Tuinenburgstraat Rotterdam

donderdag 4 december 2014 20:45

Rotterdam – Donderdagavond is op de Tuinenburgstraat in Rotterdam een maaltijdbezorger overvallen door twee mannen op een scooter. Zeven minuten eerder werd op de Cornelis van Beverenbrug ook een man op een scooter beroofd door eveneens twee mannen op een scooter.

Donderdag om 18.12 uur is op de Tuinenburgstraat in Rotterdam een bezorger van de bezorgbeer overvallen door twee donkere mannen op een scooter. Het slachtoffer is een 20-jarige man uit Ridderkerk. Zij pakten hem vast, gooiden hem op de grond en dreigden een wapen te pakken. Het slachtoffer raakte hierbij niet gewond. De mannen zijn er met het geld van het bedrijf, de bezorgers persoonlijke portemonnee en telefoon vandoor gegaan.

Zeven minuten eerder, om 18.05 uur, werd op de Cornelis van Beverenbrug ook een man op een scooter beroofd door twee donkere mannen op een scooter. De politie onderzoekt of het gaat om dezelfde daders.

 

0 reacties

Bezorgbeer overvallen Tuinenburgstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdagavond is op de Tuinenburgstraat in Rotterdam een maaltijdbezorger overvallen door twee mannen op een scooter. Zeven minuten eerder werd op de Cornelis van Beverenbrug ook een man op een scooter beroofd door eveneens twee mannen op een scooter.

Donderdag om 18.12 uur is op de Tuinenburgstraat in Rotterdam een bezorger van de bezorgbeer overvallen door twee donkere mannen op een scooter. Het slachtoffer is een 20-jarige man uit Ridderkerk. Zij pakten hem vast, gooiden hem op de grond en dreigden een wapen te pakken. Het slachtoffer raakte hierbij niet gewond. De mannen zijn er met het geld van het bedrijf, de bezorgers persoonlijke portemonnee en telefoon vandoor gegaan.

Zeven minuten eerder, om 18.05 uur, werd op de Cornelis van Beverenbrug ook een man op een scooter beroofd door twee donkere mannen op een scooter. De politie onderzoekt of het gaat om dezelfde daders.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!