Getuigen gezocht van mogelijk wegmaken buit in Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – De politie heeft donderdagavond kort na een inbraak in Heenvliet drie verdachten aangehouden op de Groene Kruisweg in Spijkenisse. Vlakbij de aanhouding vond de politie in de bosjes een zwarte tas. De politie wil graag achterhalen of deze tas uit een auto is gegooid en is op zoek naar getuigen.

Donderdag 27 november om 20.18 uur meldt een getuige dat het inbraakalarm bij een nabij gelegen woning op de Kerkweg in Heenvliet af gaat. De getuige ziet twee mannen de woning inlopen. Twee andere getuigen beschrijven de auto waarmee zij later wegrijden.

- Advertisement -

De politie gaat naar het huis voor onderzoek maar richten ook een fuik in op de Groene kruisweg ter hoogte van de Mac Donald. In deze fuik staat een auto die voldoet aan de beschrijving. De inzittenden van de auto zijn aangehouden. Deze drie mannen zitten inmiddels in bewaring.

Agenten hebben het gebied rond de fuik onderzocht en vonden op de Groene kruisweg in de berm een zwarte tas. De tas lag aan de rechterkant van de weg bij een rijrichting van Geervliet naar Spijkenisse. Deze tas lag op ongeveer 150 meter vanaf de plek van de aanhouding. Mogelijk is deze tas door de verdachten uit de auto gegooid. Ook zou het kunnen dat de auto hier even is gestopt. Misschien zijn de verdachten zelfs wel uitgestapt. Om dit te achterhalen is de politie op zoek naar getuigen.

Was u deze avond op de Groene Kruisweg en heeft u iets verdachts gezien, vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem melden via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Motorrijder komt ten val en raakt gewond Schenkelweg Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagmiddag 13 april rond 15.21 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...

65 kinderen moeten uit handen blijven van politie tijdens The Hunt Maaswijk Spijkenisse

Om 4 uur vanmiddag heeft burgemeester Foort van Oosten van gemeente Nissewaard het startschot gegeven voor The Hunt...