Getuigen overval leveranciersdienst John M. Keynesplein Amsterdam gezocht

Date:

Deel bericht:

Amsterdam – Op donderdag 27 november 2014 omstreeks 11.15 uur is een chauffeur van een leveranciersdienst overvallen op het John M. Keynesplein in Amsterdam Nieuw-West.

De chauffeur parkeerde zijn bestelbus voor een hotel en werd door drie daders onder dreiging van een steekwapen overvallen. De chauffeur raakte niet gewond, maar uit de bestelbus zijn sigaretten en enkele duizenden euro’s weggenomen. De daders zijn gevlucht in een zwarte Audi A4 station, voorzien van valse kentekenplaten met het kenteken 49-TH-NS. Deze zwarte Audi werd kort na de overval, rond het middaguur, op de Oosterendstraat in Amsterdam-Noord aangetroffen.

- Advertisement -

Getuigen gezocht
De recherche in van Amsterdam West is op zoek naar getuigen van deze overval. Wie heeft meer informatie over de overval op 27 november, en wie heeft toen iets verdachts gezien op het John M. Keynesplein of in de Oosterendstraat? Getuigen wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven kunt u ook bellen met Bel M, via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...