Lijk aangetroffen in woning Gerdesiaweg Rotterdam

donderdag 4 december 2014 07:56

Rotterdam – Vannacht omstreeks 03:12 uur kwam er bij de politie Rotterdam een melding binnen dat er iemand overleden zou zijn op de Gerdesiaweg te Rotterdam. Hierop heeft de meldkamer direct een ambulance en meerdere politieauto’s naar het opgegeven adres gestuurd.

Toen de politie net ter plaatse was kwam er een 41-jarige man uit de woning welke direct is aangehouden. Hierna hebben de agenten de betreffende woning betreden en hebben daar een tweede verdachte aangehouden. In de woning heeft men toen ook het mannelijke slachtoffer aangetroffen welke vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. De ambulancebemanning heeft ter plaatse het overlijden vastgesteld en kon daarna met vervolg. De politie heeft hierop een plaats delict gemaakt en de Forensische Opsporing opgeroepen.

image

image

image

image

image

image

 

0 reacties

Lijk aangetroffen in woning Gerdesiaweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vannacht omstreeks 03:12 uur kwam er bij de politie Rotterdam een melding binnen dat er iemand overleden zou zijn op de Gerdesiaweg te Rotterdam. Hierop heeft de meldkamer direct een ambulance en meerdere politieauto’s naar het opgegeven adres gestuurd.

Toen de politie net ter plaatse was kwam er een 41-jarige man uit de woning welke direct is aangehouden. Hierna hebben de agenten de betreffende woning betreden en hebben daar een tweede verdachte aangehouden. In de woning heeft men toen ook het mannelijke slachtoffer aangetroffen welke vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. De ambulancebemanning heeft ter plaatse het overlijden vastgesteld en kon daarna met vervolg. De politie heeft hierop een plaats delict gemaakt en de Forensische Opsporing opgeroepen.

image

image

image

image

image

image

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!