Meisje geslagen door voorbijganger in Wijchen, politie zoekt getuigen

donderdag 4 december 2014 14:34

Wijchen – Donderdagochtend 4 december is op de parallelweg van de Schoenaker in Wijchen, een 13-jarig fietsster uit Beuningen uit het niets door een voorbijganger op het hoofd geslagen. De politie zoekt getuigen.

Het meisje fietste rond 08.00 uur over de parallelweg van de Schoenaker in de richting van Wijchen toen zij ter hoogte van een recreatieboerderij een scooter hoorde naderen. Toen de scooterrijder haar passeerde werd zij door de bestuurder op het hoofd geslagen.

De fietsster liep door de klap een hoofdwond op, de huisarts heeft haar behandeld.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mogelijke getuigen. Vlak nadat het meisje door de voorbijganger werd geslagen, passeerde een andere scooter haar in tegengestelde richting. Mogelijk dat deze bestuurder getuigen is geweest van het incident. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen en is bereikbaar via 0900-8844.

 

0 reacties

Meisje geslagen door voorbijganger in Wijchen, politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Wijchen – Donderdagochtend 4 december is op de parallelweg van de Schoenaker in Wijchen, een 13-jarig fietsster uit Beuningen uit het niets door een voorbijganger op het hoofd geslagen. De politie zoekt getuigen.

Het meisje fietste rond 08.00 uur over de parallelweg van de Schoenaker in de richting van Wijchen toen zij ter hoogte van een recreatieboerderij een scooter hoorde naderen. Toen de scooterrijder haar passeerde werd zij door de bestuurder op het hoofd geslagen.

De fietsster liep door de klap een hoofdwond op, de huisarts heeft haar behandeld.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mogelijke getuigen. Vlak nadat het meisje door de voorbijganger werd geslagen, passeerde een andere scooter haar in tegengestelde richting. Mogelijk dat deze bestuurder getuigen is geweest van het incident. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen en is bereikbaar via 0900-8844.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!