Meisje geslagen door voorbijganger in Wijchen, politie zoekt getuigen
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Wijchen – Donderdagochtend 4 december is op de parallelweg van de Schoenaker in Wijchen, een 13-jarig fietsster uit Beuningen uit het niets door een voorbijganger op het hoofd geslagen. De politie zoekt getuigen.

Het meisje fietste rond 08.00 uur over de parallelweg van de Schoenaker in de richting van Wijchen toen zij ter hoogte van een recreatieboerderij een scooter hoorde naderen. Toen de scooterrijder haar passeerde werd zij door de bestuurder op het hoofd geslagen.

De fietsster liep door de klap een hoofdwond op, de huisarts heeft haar behandeld.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mogelijke getuigen. Vlak nadat het meisje door de voorbijganger werd geslagen, passeerde een andere scooter haar in tegengestelde richting. Mogelijk dat deze bestuurder getuigen is geweest van het incident. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen en is bereikbaar via 0900-8844.

 

Meisje geslagen door voorbijganger in Wijchen, politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Wijchen – Donderdagochtend 4 december is op de parallelweg van de Schoenaker in Wijchen, een 13-jarig fietsster uit Beuningen uit het niets door een voorbijganger op het hoofd geslagen. De politie zoekt getuigen.

Het meisje fietste rond 08.00 uur over de parallelweg van de Schoenaker in de richting van Wijchen toen zij ter hoogte van een recreatieboerderij een scooter hoorde naderen. Toen de scooterrijder haar passeerde werd zij door de bestuurder op het hoofd geslagen.

De fietsster liep door de klap een hoofdwond op, de huisarts heeft haar behandeld.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mogelijke getuigen. Vlak nadat het meisje door de voorbijganger werd geslagen, passeerde een andere scooter haar in tegengestelde richting. Mogelijk dat deze bestuurder getuigen is geweest van het incident. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen en is bereikbaar via 0900-8844.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...