Politie houdt 10 verdachten aan bij instap koffiehuis Jan Blankenstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Woensdag 3 december, omstreeks 19.30 uur zijn tien verdachten aangehouden bij een instap bij een koffiehuis aan de Jan Blankenstraat. Vijf verdachten zitten nog vast en de overigen zijn met een proces-verbaal heengezonden.

Na verschillende aanwijzingen dat er vanuit het koffiehuis aan de Jan Blankenstraat gehandeld zou worden in verdovende middelen, startte de politie van bureau Hoefkade een opsporingsonderzoek. Uit het onderzoek bleek dat er mogelijk inderdaad sprake was van handel in verdovende middelen. In overleg met het Openbaar Ministerie is vervolgens een instap gedaan in het koffiehuis. In het koffiehuis troffen agenten ongeveer 40 personen aan, hiervan konden twee verdachten geen identiteitsbewijs overleggen, twee bezoekers bleken illegaal, twee verdachten zijn aangehouden voor de opiumwet en één verdachte moest nog een straf uitzitten. De 55-jarige eigenaar van het koffiehuis is aangehouden.

- Advertisement -

Wij accepteren geen drugshandel

Woning
Ook de bovengelegen woning werd doorzocht. Hier hielden agenten twee verdachten aan (22 en 32 jaar) en troffen zij een grote hoeveelheid drugs. Vanwege de aangetroffen goederen werd ook een doorstap gedaan naar een tweede woning. In deze tweede woning is een bedrag van 5100 euro aangetroffen, dit is in beslag genomen. In de directe omgeving is tijdens de actie vanuit bureau Hoefkade geflyerd met als strekking dat drugshandel niet geaccepteerd wordt.

Afzetting schermen FO Forensische Opsporing TR Technische Recherche

In beslaggenomen goederen
In totaal trof de politie ruim 5 kilo hasj, 750 gram henneptoppen, ruim 5100 euro aan en een personenauto van de onderneming.

Hasj Drug

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...