Politie houdt 10 verdachten aan bij instap koffiehuis Jan Blankenstraat Den Haag

donderdag 4 december 2014 11:54

Den Haag – Woensdag 3 december, omstreeks 19.30 uur zijn tien verdachten aangehouden bij een instap bij een koffiehuis aan de Jan Blankenstraat. Vijf verdachten zitten nog vast en de overigen zijn met een proces-verbaal heengezonden.

Na verschillende aanwijzingen dat er vanuit het koffiehuis aan de Jan Blankenstraat gehandeld zou worden in verdovende middelen, startte de politie van bureau Hoefkade een opsporingsonderzoek. Uit het onderzoek bleek dat er mogelijk inderdaad sprake was van handel in verdovende middelen. In overleg met het Openbaar Ministerie is vervolgens een instap gedaan in het koffiehuis. In het koffiehuis troffen agenten ongeveer 40 personen aan, hiervan konden twee verdachten geen identiteitsbewijs overleggen, twee bezoekers bleken illegaal, twee verdachten zijn aangehouden voor de opiumwet en één verdachte moest nog een straf uitzitten. De 55-jarige eigenaar van het koffiehuis is aangehouden.

Wij accepteren geen drugshandel

Woning
Ook de bovengelegen woning werd doorzocht. Hier hielden agenten twee verdachten aan (22 en 32 jaar) en troffen zij een grote hoeveelheid drugs. Vanwege de aangetroffen goederen werd ook een doorstap gedaan naar een tweede woning. In deze tweede woning is een bedrag van 5100 euro aangetroffen, dit is in beslag genomen. In de directe omgeving is tijdens de actie vanuit bureau Hoefkade geflyerd met als strekking dat drugshandel niet geaccepteerd wordt.

Afzetting schermen FO Forensische Opsporing TR Technische Recherche

In beslaggenomen goederen
In totaal trof de politie ruim 5 kilo hasj, 750 gram henneptoppen, ruim 5100 euro aan en een personenauto van de onderneming.

Hasj Drug

 

0 reacties

Politie houdt 10 verdachten aan bij instap koffiehuis Jan Blankenstraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Woensdag 3 december, omstreeks 19.30 uur zijn tien verdachten aangehouden bij een instap bij een koffiehuis aan de Jan Blankenstraat. Vijf verdachten zitten nog vast en de overigen zijn met een proces-verbaal heengezonden.

Na verschillende aanwijzingen dat er vanuit het koffiehuis aan de Jan Blankenstraat gehandeld zou worden in verdovende middelen, startte de politie van bureau Hoefkade een opsporingsonderzoek. Uit het onderzoek bleek dat er mogelijk inderdaad sprake was van handel in verdovende middelen. In overleg met het Openbaar Ministerie is vervolgens een instap gedaan in het koffiehuis. In het koffiehuis troffen agenten ongeveer 40 personen aan, hiervan konden twee verdachten geen identiteitsbewijs overleggen, twee bezoekers bleken illegaal, twee verdachten zijn aangehouden voor de opiumwet en één verdachte moest nog een straf uitzitten. De 55-jarige eigenaar van het koffiehuis is aangehouden.

Wij accepteren geen drugshandel

Woning
Ook de bovengelegen woning werd doorzocht. Hier hielden agenten twee verdachten aan (22 en 32 jaar) en troffen zij een grote hoeveelheid drugs. Vanwege de aangetroffen goederen werd ook een doorstap gedaan naar een tweede woning. In deze tweede woning is een bedrag van 5100 euro aangetroffen, dit is in beslag genomen. In de directe omgeving is tijdens de actie vanuit bureau Hoefkade geflyerd met als strekking dat drugshandel niet geaccepteerd wordt.

Afzetting schermen FO Forensische Opsporing TR Technische Recherche

In beslaggenomen goederen
In totaal trof de politie ruim 5 kilo hasj, 750 gram henneptoppen, ruim 5100 euro aan en een personenauto van de onderneming.

Hasj Drug

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!