Politie houdt 37-jarige inbraakverdachte uit Dordrecht aan in Zwijndrecht

donderdag 4 december 2014 15:51

Dordrtecht/Zwijndrecht – Een 37-jarige man uit Dordrecht is op 1 december in Zwijndrecht aangehouden.

Zijn arrestatie was het gevolg van een gezamenlijk onderzoek door de Surveillancedienst, Wijkpolitie, Recherche, Flexteam en Forensische Opsporing. De man kwam in beeld als verdachte van meerdere inbraken in winkels en pogingen daartoe op en rondom het Admiraalsplein in Dordrecht in november. Bij het onderzoek werd de politie goed geholpen door ondernemers en bewoners, die de politie van informatie voorzagen. Op een adres in Zwijndrecht werden meerdere goederen, waaronder kleding, schoeisel en gereedschap, in beslaggenomen die mogelijk bij de inbraken zijn buitgemaakt.
De verdachte is in verzekering gesteld en wordt verhoord.

 

0 reacties

Politie houdt 37-jarige inbraakverdachte uit Dordrecht aan in Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Dordrtecht/Zwijndrecht – Een 37-jarige man uit Dordrecht is op 1 december in Zwijndrecht aangehouden.

Zijn arrestatie was het gevolg van een gezamenlijk onderzoek door de Surveillancedienst, Wijkpolitie, Recherche, Flexteam en Forensische Opsporing. De man kwam in beeld als verdachte van meerdere inbraken in winkels en pogingen daartoe op en rondom het Admiraalsplein in Dordrecht in november. Bij het onderzoek werd de politie goed geholpen door ondernemers en bewoners, die de politie van informatie voorzagen. Op een adres in Zwijndrecht werden meerdere goederen, waaronder kleding, schoeisel en gereedschap, in beslaggenomen die mogelijk bij de inbraken zijn buitgemaakt.
De verdachte is in verzekering gesteld en wordt verhoord.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!