58-jarige vrouw berooft van sieraden Dassenweg Amersfoort; getuigen gezocht

vrijdag 5 december 2014 12:05
Fotograaf : Anouk Krempel

Amersfoort – Donderdagochtend 4 december is een 58-jarige vrouw uit Amerfoort bestolen van haar sieraden op de Dassenweg. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Die ochtend werd het slachtoffer rond 11.40 uur op straat aangesproken door een vrouw die uit een zwarte personenauto stapte. Ze vroeg het slachtoffer de weg naar het ziekenhuis. Vervolgens werd de partner van het slachtoffer erbij geroepen door de inzittende van de personenauto die uitstapte. Hij werd afgeleid door deze man. Het slachtoffer kreeg vervolgens sieraden omgehangen door de vrouw. Daarna reden de man en vrouw weg. Enige tijd later kwam het slachtoffer erachter dat ze was bestolen van onder meer een halsketting en armbanden.

Signalementen
De volgende signalementen zijn bekend van de man en vrouw. De vrouw heeft een lichtgetinte huid, is ongeveer 1.50 meter lang, heeft een slank postuur en droeg een zwarte broek en trui. Ze heeft stijl zwart haar dat bij elkaar was gebonden. Ze was mogelijk zwanger. De man is lichter getint dan de vrouw en is ongeveer 1.70- 1.80 meter lang. Hij heeft een normaal postuur en droeg een zwarte trui met een crèmekleurige balk op de borst. De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op via 0900-8844.

 

0 reacties

58-jarige vrouw berooft van sieraden Dassenweg Amersfoort; getuigen gezocht
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Amersfoort – Donderdagochtend 4 december is een 58-jarige vrouw uit Amerfoort bestolen van haar sieraden op de Dassenweg. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Die ochtend werd het slachtoffer rond 11.40 uur op straat aangesproken door een vrouw die uit een zwarte personenauto stapte. Ze vroeg het slachtoffer de weg naar het ziekenhuis. Vervolgens werd de partner van het slachtoffer erbij geroepen door de inzittende van de personenauto die uitstapte. Hij werd afgeleid door deze man. Het slachtoffer kreeg vervolgens sieraden omgehangen door de vrouw. Daarna reden de man en vrouw weg. Enige tijd later kwam het slachtoffer erachter dat ze was bestolen van onder meer een halsketting en armbanden.

Signalementen
De volgende signalementen zijn bekend van de man en vrouw. De vrouw heeft een lichtgetinte huid, is ongeveer 1.50 meter lang, heeft een slank postuur en droeg een zwarte broek en trui. Ze heeft stijl zwart haar dat bij elkaar was gebonden. Ze was mogelijk zwanger. De man is lichter getint dan de vrouw en is ongeveer 1.70- 1.80 meter lang. Hij heeft een normaal postuur en droeg een zwarte trui met een crèmekleurige balk op de borst. De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op via 0900-8844.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!