83-jarige man op de Roelat in Reeuwijk beroofd van zijn ring

vrijdag 5 december 2014 13:08

Reeuwijk – Een 83-jarige man uit Reeuwijk is donderdag 4 december omstreeks 13.50 uur van zijn ring beroofd. De man stond op de Roelat, ter hoogte van het doodlopende stukje toen hij door twee vrouwen in een lichtkleurige auto werd aangesproken.

De vrouwen vroegen hem de weg naar het ziekenhuis, bedankte daarna de Reeuwijker en gaven hem een waardeloos uitziende ketting. Op het moment dat de Reeuwijker de ketting aanpakte werd zijn hand vastgepakt. De vrouwen probeerde vervolgens de ring met geweld van zijn vinger te trekken. De Reeuwijker wist zijn hand weg te trekken, maar het lukte de vrouwen toch om de hand weer vast te pakken en de ring weg te trekken. De Reeuwijker bloedde hierdoor hevig aan zijn hand door vermoedelijk een nagel van één van de vrouwen. De auto reed hierna linksaf de Treebord op.

De politie stelde een onderzoek in en hield een buurtonderzoek. Dit leverde echter geen extra informatie op. De politie verzoekt getuigen die informatie hebben zich te melden via 0900 – 8844. De politie waarschuwt voor deze vorm van diefstal.

 

0 reacties

83-jarige man op de Roelat in Reeuwijk beroofd van zijn ring
Schrijver:

 

 

Reeuwijk – Een 83-jarige man uit Reeuwijk is donderdag 4 december omstreeks 13.50 uur van zijn ring beroofd. De man stond op de Roelat, ter hoogte van het doodlopende stukje toen hij door twee vrouwen in een lichtkleurige auto werd aangesproken.

De vrouwen vroegen hem de weg naar het ziekenhuis, bedankte daarna de Reeuwijker en gaven hem een waardeloos uitziende ketting. Op het moment dat de Reeuwijker de ketting aanpakte werd zijn hand vastgepakt. De vrouwen probeerde vervolgens de ring met geweld van zijn vinger te trekken. De Reeuwijker wist zijn hand weg te trekken, maar het lukte de vrouwen toch om de hand weer vast te pakken en de ring weg te trekken. De Reeuwijker bloedde hierdoor hevig aan zijn hand door vermoedelijk een nagel van één van de vrouwen. De auto reed hierna linksaf de Treebord op.

De politie stelde een onderzoek in en hield een buurtonderzoek. Dit leverde echter geen extra informatie op. De politie verzoekt getuigen die informatie hebben zich te melden via 0900 – 8844. De politie waarschuwt voor deze vorm van diefstal.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!