83-jarige man op de Roelat in Reeuwijk beroofd van zijn ring

Date:

Deel bericht:

Reeuwijk – Een 83-jarige man uit Reeuwijk is donderdag 4 december omstreeks 13.50 uur van zijn ring beroofd. De man stond op de Roelat, ter hoogte van het doodlopende stukje toen hij door twee vrouwen in een lichtkleurige auto werd aangesproken.

De vrouwen vroegen hem de weg naar het ziekenhuis, bedankte daarna de Reeuwijker en gaven hem een waardeloos uitziende ketting. Op het moment dat de Reeuwijker de ketting aanpakte werd zijn hand vastgepakt. De vrouwen probeerde vervolgens de ring met geweld van zijn vinger te trekken. De Reeuwijker wist zijn hand weg te trekken, maar het lukte de vrouwen toch om de hand weer vast te pakken en de ring weg te trekken. De Reeuwijker bloedde hierdoor hevig aan zijn hand door vermoedelijk een nagel van één van de vrouwen. De auto reed hierna linksaf de Treebord op.

- Advertisement -

De politie stelde een onderzoek in en hield een buurtonderzoek. Dit leverde echter geen extra informatie op. De politie verzoekt getuigen die informatie hebben zich te melden via 0900 – 8844. De politie waarschuwt voor deze vorm van diefstal.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Middelbrand op de Oostpolderweg in Moordrecht

Moordrecht - Zaterdagmorgen om tien over half elf werd een gebouwbrand gemeld op de Oostpolderweg in Moordrecht. De...

Gewonde na bedrijfsongeval aan de Kooiweg in Boskoop

Boskoop - Vrijdagmiddag om tien over drie werden verschillende hulpdiensten gealarmeerd naar de Kooiweg in Boskoop. Daar zat...

Man (29) uit Barendrecht aangehouden na rammen politieauto’s tijdens achtervolging in Reeuwijk

Reeuwijk - De politie heeft dinsdagavond een 26-jarige man uit Barendrecht aangehouden voor het opzettelijk inrijden op een...

Ravage na klapband oplegger geladen met Leopard-tank

Reeuwijk - Weggebruikers hebben maandagmiddag een geruime tijd in de file gestaan op de A12 richting Utrecht. Een...