Agenten hebben fietsendief op heterdaad aangehouden Ploegstraat Rotterdam

vrijdag 5 december 2014 09:03

Rotterdam – Vrijdagochtend hebben agenten een fietsendief aangehouden op heterdaad op de Ploegstraat.

Rond 06:15 u vanmorgen liepen twee agenten in burger naar bureau Zuidplein. Beiden waren op weg naar hun werk. Op de Strevelsweg zagen zij een man een fiets optillen bij de bagagedrager, waarna hij er mee weg liep. Hierop waarschuwde zij een geüniformeerde collega. Samen zagen zij de man met de gestolen fiets op de Ploegstraat lopen. Hierop is de 21-jarige man uit Rotterdam aangehouden en overgebracht naar bureau. De eigenaar van de fiets heeft zich nog niet gemeld. Is uw fiets gestolen, doe dan altijd aangifte. Politie hoopt dat de eigenaar van deze fiets zich ook snel meldt, zodat de fiets teruggegeven kan worden.

 

0 reacties

Agenten hebben fietsendief op heterdaad aangehouden Ploegstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagochtend hebben agenten een fietsendief aangehouden op heterdaad op de Ploegstraat.

Rond 06:15 u vanmorgen liepen twee agenten in burger naar bureau Zuidplein. Beiden waren op weg naar hun werk. Op de Strevelsweg zagen zij een man een fiets optillen bij de bagagedrager, waarna hij er mee weg liep. Hierop waarschuwde zij een geüniformeerde collega. Samen zagen zij de man met de gestolen fiets op de Ploegstraat lopen. Hierop is de 21-jarige man uit Rotterdam aangehouden en overgebracht naar bureau. De eigenaar van de fiets heeft zich nog niet gemeld. Is uw fiets gestolen, doe dan altijd aangifte. Politie hoopt dat de eigenaar van deze fiets zich ook snel meldt, zodat de fiets teruggegeven kan worden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!