Agenten hebben fietsendief op heterdaad aangehouden Ploegstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagochtend hebben agenten een fietsendief aangehouden op heterdaad op de Ploegstraat.

Rond 06:15 u vanmorgen liepen twee agenten in burger naar bureau Zuidplein. Beiden waren op weg naar hun werk. Op de Strevelsweg zagen zij een man een fiets optillen bij de bagagedrager, waarna hij er mee weg liep. Hierop waarschuwde zij een geüniformeerde collega. Samen zagen zij de man met de gestolen fiets op de Ploegstraat lopen. Hierop is de 21-jarige man uit Rotterdam aangehouden en overgebracht naar bureau. De eigenaar van de fiets heeft zich nog niet gemeld. Is uw fiets gestolen, doe dan altijd aangifte. Politie hoopt dat de eigenaar van deze fiets zich ook snel meldt, zodat de fiets teruggegeven kan worden.

- Advertisement -

Gerelateerd