Bestuurder gestolen auto gevlucht, auto brand uit Havelaarstraat Colijnsplaat

vrijdag 5 december 2014 13:30

Colijnsplaat – Vrijdagmorgen vroeg achtervolgden agenten vanaf de A58 een gestolen auto. De bestuurder wist te ontkomen.

Rond 00.15 uur zagen de agenten bij de afslag Kruiningen/Yerseke een auto met hoge snelheid over de A58 in de richting van de Vlaketunnel rijden. Ze zetten onmiddellijk de achtervolging in. De auto reed tegen de 200 kilometer per uur. De auto nam de afslag de Poel en reed over de A256 richting Zierikzee. Ook op de Deltaweg werden snelheden van ongeveer 200 kilometer per uur bereikt. Terwijl de vluchtende auto iets harder reed dan de politieauto, sloeg deze linksaf de Noordlangeweg op richting Colijnsplaat. Op de Havelaarstraat op de kruising met de West Havenstraat troffen de achtervolgende agenten een lege auto aan. De bestuurder was gestrand in een open gebroken weg en daarna gevlucht. De auto vatte vlam, de brand is door de brandweer geblust. Er werd door meerdere agenten en een politiehond geruime tijd tevergeefs naar de bestuurder gezocht.

Gestolen auto
De auto bleek op 21 november jl. in Raamsdonkveer te zijn gestolen. Het voertuig is in beslag genomen en door een bergingsbedrijf weggetakeld.

 

0 reacties

Bestuurder gestolen auto gevlucht, auto brand uit Havelaarstraat Colijnsplaat
Schrijver:

 

 

Colijnsplaat – Vrijdagmorgen vroeg achtervolgden agenten vanaf de A58 een gestolen auto. De bestuurder wist te ontkomen.

Rond 00.15 uur zagen de agenten bij de afslag Kruiningen/Yerseke een auto met hoge snelheid over de A58 in de richting van de Vlaketunnel rijden. Ze zetten onmiddellijk de achtervolging in. De auto reed tegen de 200 kilometer per uur. De auto nam de afslag de Poel en reed over de A256 richting Zierikzee. Ook op de Deltaweg werden snelheden van ongeveer 200 kilometer per uur bereikt. Terwijl de vluchtende auto iets harder reed dan de politieauto, sloeg deze linksaf de Noordlangeweg op richting Colijnsplaat. Op de Havelaarstraat op de kruising met de West Havenstraat troffen de achtervolgende agenten een lege auto aan. De bestuurder was gestrand in een open gebroken weg en daarna gevlucht. De auto vatte vlam, de brand is door de brandweer geblust. Er werd door meerdere agenten en een politiehond geruime tijd tevergeefs naar de bestuurder gezocht.

Gestolen auto
De auto bleek op 21 november jl. in Raamsdonkveer te zijn gestolen. Het voertuig is in beslag genomen en door een bergingsbedrijf weggetakeld.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!