Bestuurder gestolen auto gevlucht, auto brand uit Havelaarstraat Colijnsplaat

Date:

Deel bericht:

Colijnsplaat – Vrijdagmorgen vroeg achtervolgden agenten vanaf de A58 een gestolen auto. De bestuurder wist te ontkomen.

Rond 00.15 uur zagen de agenten bij de afslag Kruiningen/Yerseke een auto met hoge snelheid over de A58 in de richting van de Vlaketunnel rijden. Ze zetten onmiddellijk de achtervolging in. De auto reed tegen de 200 kilometer per uur. De auto nam de afslag de Poel en reed over de A256 richting Zierikzee. Ook op de Deltaweg werden snelheden van ongeveer 200 kilometer per uur bereikt. Terwijl de vluchtende auto iets harder reed dan de politieauto, sloeg deze linksaf de Noordlangeweg op richting Colijnsplaat. Op de Havelaarstraat op de kruising met de West Havenstraat troffen de achtervolgende agenten een lege auto aan. De bestuurder was gestrand in een open gebroken weg en daarna gevlucht. De auto vatte vlam, de brand is door de brandweer geblust. Er werd door meerdere agenten en een politiehond geruime tijd tevergeefs naar de bestuurder gezocht.

- Advertisement -

Gestolen auto
De auto bleek op 21 november jl. in Raamsdonkveer te zijn gestolen. Het voertuig is in beslag genomen en door een bergingsbedrijf weggetakeld.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrachtwagen en auto botsen op Vondelingenplaat in Rotterdam, chauffeur bekneld

Rotterdam - Om 16:00 uur vanmiddag heeft zich een botsing voorgedaan tussen een vrachtwagen en een auto voor...

Moeder overleden na ongeluk, kind in woning overleden na vermoedelijk steekpartij in Boekel

Boekel/Wilbertoord - Bij een mogelijk steekincident in een woning aan de Dotterbloem in Boekel is woensdagmiddag een kind...

Explosie bij eerder beschoten woning Kerkhoflaan Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 februari is een explosief afgegaan bij een...

Raketwerpers en veel vuurwapens en drugs aangetroffen na groot onderzoek

Rotterdam - Op maandagochtend 29 januari heeft de politie in Rotterdam een grote hoeveelheid zware vuurwapens gevonden en...