zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Bromfietser onder invloed raakt rijbewijs kwijt bij verkeerscontrole

- advertentie -

Arnhem – Op het Velperlein hield de politie donderdagavond 4 december een zo geheten ASO-controle (Aanpak Scooter Overlast) hierbij zijn verschillende brom- en snorfietsers bekeurd voor diverse overtredingen.

Tijdens de controle die omstreeks 18:00 uur werd gehouden zijn in totaal ruim tachtig bestuurders gecontroleerd. Twee van de gecontroleerde bestuurders zijn bekeurd voor het rijden onder invloed. Zij bliezen op het ademanalyseapparaat respectievelijk 285 ug/l en 655 ug/l waarbij van de laatste bestuurder direct het rijbewijs is ingevorderd.

Verder werden een aantal bestuurders op de bon geslingerd voor het rijden zonder rijbewijs en het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs en een geldig kentekenbewijs. Verder werden er nog bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder helm, rijden zonder licht, onverzekerd rijden en het vasthouden van de mobiele telefoon tijdens het rijden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -