Bromfietser onder invloed raakt rijbewijs kwijt bij verkeerscontrole

vrijdag 5 december 2014 12:56

Arnhem – Op het Velperlein hield de politie donderdagavond 4 december een zo geheten ASO-controle (Aanpak Scooter Overlast) hierbij zijn verschillende brom- en snorfietsers bekeurd voor diverse overtredingen.

Tijdens de controle die omstreeks 18:00 uur werd gehouden zijn in totaal ruim tachtig bestuurders gecontroleerd. Twee van de gecontroleerde bestuurders zijn bekeurd voor het rijden onder invloed. Zij bliezen op het ademanalyseapparaat respectievelijk 285 ug/l en 655 ug/l waarbij van de laatste bestuurder direct het rijbewijs is ingevorderd.

Verder werden een aantal bestuurders op de bon geslingerd voor het rijden zonder rijbewijs en het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs en een geldig kentekenbewijs. Verder werden er nog bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder helm, rijden zonder licht, onverzekerd rijden en het vasthouden van de mobiele telefoon tijdens het rijden.

 

0 reacties

Bromfietser onder invloed raakt rijbewijs kwijt bij verkeerscontrole
Schrijver:

 

 

Arnhem – Op het Velperlein hield de politie donderdagavond 4 december een zo geheten ASO-controle (Aanpak Scooter Overlast) hierbij zijn verschillende brom- en snorfietsers bekeurd voor diverse overtredingen.

Tijdens de controle die omstreeks 18:00 uur werd gehouden zijn in totaal ruim tachtig bestuurders gecontroleerd. Twee van de gecontroleerde bestuurders zijn bekeurd voor het rijden onder invloed. Zij bliezen op het ademanalyseapparaat respectievelijk 285 ug/l en 655 ug/l waarbij van de laatste bestuurder direct het rijbewijs is ingevorderd.

Verder werden een aantal bestuurders op de bon geslingerd voor het rijden zonder rijbewijs en het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs en een geldig kentekenbewijs. Verder werden er nog bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder helm, rijden zonder licht, onverzekerd rijden en het vasthouden van de mobiele telefoon tijdens het rijden.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!