Gewapende overval tankstation Willem van Otterloostraat Hengelo

vrijdag 5 december 2014 12:25

Hengelo – Het overvallenteam van de politie is 4 december een onderzoek gestart naar de overval op het tankstation aan de Willem van Otterloostraat in Hengelo.

Donderdagavond tegen 20.30 uur komt een man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp de tankshop binnen en eist geld van de 23-jarige medewerker. Hij gaat er na het doen van een greep uit de kassalade met een onbekend geldbedrag vandoor. De verdachte is weggerend over de Hasselerbaan de Cornelis Dopperstraat in. Vanaf hier ontbreekt ieder spoor. De verdachte is een man met een getinte huidskleur. Hij droeg een spijkerbroek, donkere jas, een zwart/witte sjaal en een zwarte cap mogelijk met opschrift New York. Hoewel direct een burgernetactie en een zoekactie gestart zijn heeft dit nog geen resultaat opgeleverd. Het onderzoek is nog in volle gang.

Getuigenoproep
Hoewel zich enkele getuigen gemeld hebben, vraagt het overvallenteam getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben zich alsnog te melden. Met name de dame die de agenten op de vluchtroute van de verdachte heeft gewezen wordt verzocht contact op te nemen. Dit kan via het politienummer 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Bel M 0800-7000.

 

0 reacties

Gewapende overval tankstation Willem van Otterloostraat Hengelo
Schrijver:

 

 

Hengelo – Het overvallenteam van de politie is 4 december een onderzoek gestart naar de overval op het tankstation aan de Willem van Otterloostraat in Hengelo.

Donderdagavond tegen 20.30 uur komt een man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp de tankshop binnen en eist geld van de 23-jarige medewerker. Hij gaat er na het doen van een greep uit de kassalade met een onbekend geldbedrag vandoor. De verdachte is weggerend over de Hasselerbaan de Cornelis Dopperstraat in. Vanaf hier ontbreekt ieder spoor. De verdachte is een man met een getinte huidskleur. Hij droeg een spijkerbroek, donkere jas, een zwart/witte sjaal en een zwarte cap mogelijk met opschrift New York. Hoewel direct een burgernetactie en een zoekactie gestart zijn heeft dit nog geen resultaat opgeleverd. Het onderzoek is nog in volle gang.

Getuigenoproep
Hoewel zich enkele getuigen gemeld hebben, vraagt het overvallenteam getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben zich alsnog te melden. Met name de dame die de agenten op de vluchtroute van de verdachte heeft gewezen wordt verzocht contact op te nemen. Dit kan via het politienummer 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Bel M 0800-7000.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!