Gewapende overval tankstation Willem van Otterloostraat Hengelo

Date:

Deel bericht:

Hengelo – Het overvallenteam van de politie is 4 december een onderzoek gestart naar de overval op het tankstation aan de Willem van Otterloostraat in Hengelo.

Donderdagavond tegen 20.30 uur komt een man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp de tankshop binnen en eist geld van de 23-jarige medewerker. Hij gaat er na het doen van een greep uit de kassalade met een onbekend geldbedrag vandoor. De verdachte is weggerend over de Hasselerbaan de Cornelis Dopperstraat in. Vanaf hier ontbreekt ieder spoor. De verdachte is een man met een getinte huidskleur. Hij droeg een spijkerbroek, donkere jas, een zwart/witte sjaal en een zwarte cap mogelijk met opschrift New York. Hoewel direct een burgernetactie en een zoekactie gestart zijn heeft dit nog geen resultaat opgeleverd. Het onderzoek is nog in volle gang.

- Advertisement -

Getuigenoproep
Hoewel zich enkele getuigen gemeld hebben, vraagt het overvallenteam getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben zich alsnog te melden. Met name de dame die de agenten op de vluchtroute van de verdachte heeft gewezen wordt verzocht contact op te nemen. Dit kan via het politienummer 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Bel M 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...