Ilegaal vuurwerk aangetroffen in achterbak na zien van joint bij bestuurder in Voorburg

vrijdag 5 december 2014 08:57

Voorschoten – De politie heeft donderdag 4 december een 26-jarige man uit Voorschoten aangehouden op de Veurseweg voor het bezitten van illegaal vuurwerk.

De man afkomstig uit Voorschoten, passeerde rond 16:00 uur op de Veurseweg met zijn auto surveillerende agenten. Hierop besloten ze de man te controleren omdat hen ambtshalve bekend was dat de man mogelijk niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Hoewel de man deze wel bleek te hebben, troffen agenten wel een joint aan. Zij besloten het voertuig geheel te doorzoeken en troffen in de achterbak een doos met in totaal 150 cobra’s aan. De politie heeft de man hiervoor aangehouden en het illegale vuurwerk in beslag genomen.

illegaal vuurwerk cobras

 

1 Reactie

  1. Henk

    Zonde van het vuurwerk, maar wie met drugs op achter het stuur zit is sowieso al niet top bezig.

Ilegaal vuurwerk aangetroffen in achterbak na zien van joint bij bestuurder in Voorburg
Schrijver:

 

 

Voorschoten – De politie heeft donderdag 4 december een 26-jarige man uit Voorschoten aangehouden op de Veurseweg voor het bezitten van illegaal vuurwerk.

De man afkomstig uit Voorschoten, passeerde rond 16:00 uur op de Veurseweg met zijn auto surveillerende agenten. Hierop besloten ze de man te controleren omdat hen ambtshalve bekend was dat de man mogelijk niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Hoewel de man deze wel bleek te hebben, troffen agenten wel een joint aan. Zij besloten het voertuig geheel te doorzoeken en troffen in de achterbak een doos met in totaal 150 cobra’s aan. De politie heeft de man hiervoor aangehouden en het illegale vuurwerk in beslag genomen.

illegaal vuurwerk cobras

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!