Overval op snackbar het Haasje Nieuwe Maasstraat Schiedam

vrijdag 5 december 2014 23:37

SCHIEDAM – De politie onderzoekt een overval op snackbar het Haasje aan de Nieuwe Maasstraat. Omstreeks 22:15 uur kwamen twee mannen de zaak binnen en bedreigden het personeel om geld af te staan.

Na hun laffe daad gingen ze er vantussen. De politie startte ondertussen een klopjacht op de twee mannen. Daarbij werd er onder andere gebruik gemaakt van de politiehelikopter. De overvallers waren echter al gevlogen. De politie onderzoekt het incident. De buit is onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval op snackbar het Haasje Nieuwe Maasstraat Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – De politie onderzoekt een overval op snackbar het Haasje aan de Nieuwe Maasstraat. Omstreeks 22:15 uur kwamen twee mannen de zaak binnen en bedreigden het personeel om geld af te staan.

Na hun laffe daad gingen ze er vantussen. De politie startte ondertussen een klopjacht op de twee mannen. Daarbij werd er onder andere gebruik gemaakt van de politiehelikopter. De overvallers waren echter al gevlogen. De politie onderzoekt het incident. De buit is onbekend.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!