Overvaller bedreigd winkelpersoneel met mes Warffumerweg Onderdendam

vrijdag 5 december 2014 15:26

Onderdendam – De politie stelt een onderzoek in naar de overval op een winkel aan de Warffumerweg in Onderdendam.

Vrijdagmiddag kwam omstreeks 14 uur een nog onbekende man de winkel binnen. Hij bedreigde het personeel met een steekwapen en ging er met een geldbedrag vandoor. De politie heeft direct in de omgeving gezocht en de hulp van het publiek ingeroepen via burgernet. Helaas heeft dat vooralsnog niet geleid tot een aanhouding.

Signalement
De overvaller zou een blanke man tussen de 20 en 25 jaar zijn met een normaal postuur en ongeveer 1.85 m lang. Hij droeg een zwarte of grijze halflange jas van een glimmende stof. Verder droeg hij een zwarte muts met oorkleppen. Hij had een zwarte tas bij zich van het model plunjebaal (met een touwtje bovenin). Na de overval ging hij er lopend vandoor.

Getuige
Heeft u iets bijzonders gezien wat mogelijk verband houdt met de overval en nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan alsnog contact op met de politie via 0900-8844 of http://www.politie.nl/melden

 

0 reacties

Overvaller bedreigd winkelpersoneel met mes Warffumerweg Onderdendam
Schrijver:

 

 

Onderdendam – De politie stelt een onderzoek in naar de overval op een winkel aan de Warffumerweg in Onderdendam.

Vrijdagmiddag kwam omstreeks 14 uur een nog onbekende man de winkel binnen. Hij bedreigde het personeel met een steekwapen en ging er met een geldbedrag vandoor. De politie heeft direct in de omgeving gezocht en de hulp van het publiek ingeroepen via burgernet. Helaas heeft dat vooralsnog niet geleid tot een aanhouding.

Signalement
De overvaller zou een blanke man tussen de 20 en 25 jaar zijn met een normaal postuur en ongeveer 1.85 m lang. Hij droeg een zwarte of grijze halflange jas van een glimmende stof. Verder droeg hij een zwarte muts met oorkleppen. Hij had een zwarte tas bij zich van het model plunjebaal (met een touwtje bovenin). Na de overval ging hij er lopend vandoor.

Getuige
Heeft u iets bijzonders gezien wat mogelijk verband houdt met de overval en nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan alsnog contact op met de politie via 0900-8844 of http://www.politie.nl/melden

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!