Overvaller bedreigd winkelpersoneel met mes Warffumerweg Onderdendam
via

 

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...

Onderdendam – De politie stelt een onderzoek in naar de overval op een winkel aan de Warffumerweg in Onderdendam.

Vrijdagmiddag kwam omstreeks 14 uur een nog onbekende man de winkel binnen. Hij bedreigde het personeel met een steekwapen en ging er met een geldbedrag vandoor. De politie heeft direct in de omgeving gezocht en de hulp van het publiek ingeroepen via burgernet. Helaas heeft dat vooralsnog niet geleid tot een aanhouding.

Signalement
De overvaller zou een blanke man tussen de 20 en 25 jaar zijn met een normaal postuur en ongeveer 1.85 m lang. Hij droeg een zwarte of grijze halflange jas van een glimmende stof. Verder droeg hij een zwarte muts met oorkleppen. Hij had een zwarte tas bij zich van het model plunjebaal (met een touwtje bovenin). Na de overval ging hij er lopend vandoor.

Getuige
Heeft u iets bijzonders gezien wat mogelijk verband houdt met de overval en nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan alsnog contact op met de politie via 0900-8844 of http://www.politie.nl/melden

 

Overvaller bedreigd winkelpersoneel met mes Warffumerweg Onderdendam
Schrijver:

 

 

Onderdendam – De politie stelt een onderzoek in naar de overval op een winkel aan de Warffumerweg in Onderdendam.

Vrijdagmiddag kwam omstreeks 14 uur een nog onbekende man de winkel binnen. Hij bedreigde het personeel met een steekwapen en ging er met een geldbedrag vandoor. De politie heeft direct in de omgeving gezocht en de hulp van het publiek ingeroepen via burgernet. Helaas heeft dat vooralsnog niet geleid tot een aanhouding.

Signalement
De overvaller zou een blanke man tussen de 20 en 25 jaar zijn met een normaal postuur en ongeveer 1.85 m lang. Hij droeg een zwarte of grijze halflange jas van een glimmende stof. Verder droeg hij een zwarte muts met oorkleppen. Hij had een zwarte tas bij zich van het model plunjebaal (met een touwtje bovenin). Na de overval ging hij er lopend vandoor.

Getuige
Heeft u iets bijzonders gezien wat mogelijk verband houdt met de overval en nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan alsnog contact op met de politie via 0900-8844 of http://www.politie.nl/melden

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...