Overvaller vertrekt zonder buit bij overval op winkel Hoogbrugstraat Maastricht

vrijdag 5 december 2014 15:57

Maastricht – Bij een overval op een winkel in Maastricht is vrijdagmiddag geen buit gemaakt.

Rond 15:00 uur kwam een jongeman de winkel aan de Hoogbrugstraat binnen, bedreigde de kassamedewerkster met een mes en eiste geld. Zonder buit ging hij er vervolgens vandoor. Hij rende weg in de richting van de Rechstraat.

Getuigenoproep:
De jongeman was blank, ongeveer 16 jaar oud, had donkere haren en droeg donkere kleding.
Personen die hem gezien hebben in de buurt van de Hoogbrugstraat en/of Rechstraat of meer informatie hebben over deze overval, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-884. Anoniem kan ook via de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

0 reacties

Overvaller vertrekt zonder buit bij overval op winkel Hoogbrugstraat Maastricht
Schrijver:

 

 

Maastricht – Bij een overval op een winkel in Maastricht is vrijdagmiddag geen buit gemaakt.

Rond 15:00 uur kwam een jongeman de winkel aan de Hoogbrugstraat binnen, bedreigde de kassamedewerkster met een mes en eiste geld. Zonder buit ging hij er vervolgens vandoor. Hij rende weg in de richting van de Rechstraat.

Getuigenoproep:
De jongeman was blank, ongeveer 16 jaar oud, had donkere haren en droeg donkere kleding.
Personen die hem gezien hebben in de buurt van de Hoogbrugstraat en/of Rechstraat of meer informatie hebben over deze overval, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-884. Anoniem kan ook via de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!