Politie Den Haag zoekt behulpzame burger om te bedanken voor uitlenen fiets

vrijdag 5 december 2014 11:30

Den Haag – De politie is op zoek naar een zeer behulpzame man die vrijdag 5 december rond 08.40 uur zijn fiets afstond aan agenten. Daardoor wisten zij twee mannen aan te houden die even daarvoor uit een woning waren gevlucht.

De politie ging naar aanleiding van een anonieme melding rond 08.30 uur naar een woning aan de Marktweg. Hier zou mogelijk een hennepkwekerij zijn. Ter plaatse bleek de deur van de woning open en gingen agenten de woning in. Op dat moment zagen zij twee mannen de achterzijde de woning uitrennen. De politie zette direct de achtervolging in. Onderweg bood de behulpzame, helaas onbekend gebleven, man zijn fiets aan. Met behulp van deze fiets kon de politie de verdachten (27-, en 31-jarige Hagenaars) inhalen en uiteindelijk aanhouden.

Bedanken
In alle hectiek hebben agenten de fiets teruggegeven aan de man, zonder hem te bedanken en zijn gegevens te noteren. De politie komt alsnog graag met hem in contact om dit alsnog te doen. De man reed op het Til Burgmanplantsoen op een grijze damesfiets met kinderzitjes. Hij had twee kinderen bij zich, die hij in alle hectiek snel van de fiets heeft gehaald. De man is tussen de 30 en 40 jaar oud.

Weet u wie deze man is? Of bent u deze man? Neemt u dan alstublieft contact op met politiebureau De Heemstraat via 0900-8844.

 

0 reacties

Politie Den Haag zoekt behulpzame burger om te bedanken voor uitlenen fiets
Schrijver:

 

 

Den Haag – De politie is op zoek naar een zeer behulpzame man die vrijdag 5 december rond 08.40 uur zijn fiets afstond aan agenten. Daardoor wisten zij twee mannen aan te houden die even daarvoor uit een woning waren gevlucht.

De politie ging naar aanleiding van een anonieme melding rond 08.30 uur naar een woning aan de Marktweg. Hier zou mogelijk een hennepkwekerij zijn. Ter plaatse bleek de deur van de woning open en gingen agenten de woning in. Op dat moment zagen zij twee mannen de achterzijde de woning uitrennen. De politie zette direct de achtervolging in. Onderweg bood de behulpzame, helaas onbekend gebleven, man zijn fiets aan. Met behulp van deze fiets kon de politie de verdachten (27-, en 31-jarige Hagenaars) inhalen en uiteindelijk aanhouden.

Bedanken
In alle hectiek hebben agenten de fiets teruggegeven aan de man, zonder hem te bedanken en zijn gegevens te noteren. De politie komt alsnog graag met hem in contact om dit alsnog te doen. De man reed op het Til Burgmanplantsoen op een grijze damesfiets met kinderzitjes. Hij had twee kinderen bij zich, die hij in alle hectiek snel van de fiets heeft gehaald. De man is tussen de 30 en 40 jaar oud.

Weet u wie deze man is? Of bent u deze man? Neemt u dan alstublieft contact op met politiebureau De Heemstraat via 0900-8844.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!