Politie zoekt getuigen van diefstal Sinterklaaskadootjes Ede

vrijdag 5 december 2014 15:53

Ede – De politie in Ede zoekt getuigen die hebben gezien dat er woensdagavond 3 december tussen 17.00 en 19.00 uur een zak met Sinterklaas-kadootjes is gestolen voor de deur van een woning aan de Olthorst in Ede.

De bewoonster (40) had een buurman bereid gevonden om een zak met Sinterklaaskadootjes voor de deur neer te zetten in verband met het vieren van het Sinterklaasfeest. Ook had ze een Sinterklaas en pieten gevraagd om persoonlijk langs te komen. Toen Sint met zijn gevolg naar binnen wilde en de zak mee naar binnen wilden nemen, bleken er geen cadeautjes meer in te zittenn maar stenen. De politie zoekt getuigen. Voor tips bel 0900-8844.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen van diefstal Sinterklaaskadootjes Ede
Schrijver:

 

 

Ede – De politie in Ede zoekt getuigen die hebben gezien dat er woensdagavond 3 december tussen 17.00 en 19.00 uur een zak met Sinterklaas-kadootjes is gestolen voor de deur van een woning aan de Olthorst in Ede.

De bewoonster (40) had een buurman bereid gevonden om een zak met Sinterklaaskadootjes voor de deur neer te zetten in verband met het vieren van het Sinterklaasfeest. Ook had ze een Sinterklaas en pieten gevraagd om persoonlijk langs te komen. Toen Sint met zijn gevolg naar binnen wilde en de zak mee naar binnen wilden nemen, bleken er geen cadeautjes meer in te zittenn maar stenen. De politie zoekt getuigen. Voor tips bel 0900-8844.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!