Politie zoekt vermiste 56-jarige vrouw uit Papendrecht

vrijdag 5 december 2014 23:29

Papendrecht – De politie heeft vrijdag via Burgernet een oproep gedaan om uit te kijken naar een 56 jarige mevrouw uit Papendrecht. De Papendrechtse is sinds vrijdagmorgen 5 december vermist. De politie heeft gezocht in en rondom het park Noordhoeksewiel, hierbij is assistentie verleend door de politie helikopter. De brandweer Papendrecht heeft de sloten doorzocht in het park, helaas heeft de zoekactie niets opgeleverd.

Het signalement is: Blanke vrouw met een lang mager postuur. Mevrouw is herkenbaar aan de slang van een sonde uit haar neus. Kleding is helaas onbekend en vermoedelijk is ze zonder jas van huis vertrokken. De politie is op zoek naar mensen die haar mogelijk gezien hebben. Uw informatie is welkom op 0900-8844.

Foto en Tekst : Pieter van den Berg

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt vermiste 56-jarige vrouw uit Papendrecht
Schrijver:

 

 

Papendrecht – De politie heeft vrijdag via Burgernet een oproep gedaan om uit te kijken naar een 56 jarige mevrouw uit Papendrecht. De Papendrechtse is sinds vrijdagmorgen 5 december vermist. De politie heeft gezocht in en rondom het park Noordhoeksewiel, hierbij is assistentie verleend door de politie helikopter. De brandweer Papendrecht heeft de sloten doorzocht in het park, helaas heeft de zoekactie niets opgeleverd.

Het signalement is: Blanke vrouw met een lang mager postuur. Mevrouw is herkenbaar aan de slang van een sonde uit haar neus. Kleding is helaas onbekend en vermoedelijk is ze zonder jas van huis vertrokken. De politie is op zoek naar mensen die haar mogelijk gezien hebben. Uw informatie is welkom op 0900-8844.

Foto en Tekst : Pieter van den Berg

image

image

image

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!