Scooterrijders beroven vrouw van tas in Zaandam

vrijdag 5 december 2014 14:42

Zaandam – Op donderdagmiddag omstreeks 17.30 uur werd een 23-jarige vrouw uit Uitgeest beroofd van haar tas bij de Dr. J.M. den Uylbrug in Zaandam.

De vrouw die net uit haar was werk gekomen liep vanaf de Zuiddijk onder de brug door. Vervolgens ging zij rechtaf de brug op en stak de brug over richting Wibautstraat. Hier kwamen drie scooters met op iedere scooter twee personen op haar afrijden. In het voorbijgaan trok een van de passagiers van de scooters haar tas uit haar handen. Vervolgens gingen de scooters er vandoor.
De politie zoekt getuigen van de straatroof. De politie in Zaandam is te bereiken op tel.nr. 0900-8844.

 

0 reacties

Scooterrijders beroven vrouw van tas in Zaandam
Schrijver:

 

 

Zaandam – Op donderdagmiddag omstreeks 17.30 uur werd een 23-jarige vrouw uit Uitgeest beroofd van haar tas bij de Dr. J.M. den Uylbrug in Zaandam.

De vrouw die net uit haar was werk gekomen liep vanaf de Zuiddijk onder de brug door. Vervolgens ging zij rechtaf de brug op en stak de brug over richting Wibautstraat. Hier kwamen drie scooters met op iedere scooter twee personen op haar afrijden. In het voorbijgaan trok een van de passagiers van de scooters haar tas uit haar handen. Vervolgens gingen de scooters er vandoor.
De politie zoekt getuigen van de straatroof. De politie in Zaandam is te bereiken op tel.nr. 0900-8844.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!