Sinterklaascadeaus gestolen bij Voedselbank Dodewaard

vrijdag 5 december 2014 12:20

Dodewaard – Afgelopen nacht is er ingebroken in het pand van de ‘Stichting Kinderen van de Voedselbank’ aan de Waalbandijk in Dodewaard. Bij deze inbraak is een hoeveelheid speelgoed weggenomen dat bedoeld was om vandaag te verspreiden.

Het betreft voornamelijk Barbiepoppen en armbandjes van het merk Boho. De inbrekers kwamen het pand binnen door een ruit te verwijderen. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op die de afgelopen nacht iets opvallends hebben gezien op de Waalbandijk om zich te melden.

 

0 reacties

Sinterklaascadeaus gestolen bij Voedselbank Dodewaard
Schrijver:

 

 

Dodewaard – Afgelopen nacht is er ingebroken in het pand van de ‘Stichting Kinderen van de Voedselbank’ aan de Waalbandijk in Dodewaard. Bij deze inbraak is een hoeveelheid speelgoed weggenomen dat bedoeld was om vandaag te verspreiden.

Het betreft voornamelijk Barbiepoppen en armbandjes van het merk Boho. De inbrekers kwamen het pand binnen door een ruit te verwijderen. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op die de afgelopen nacht iets opvallends hebben gezien op de Waalbandijk om zich te melden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!