Trucker belaagd en mishandeld door trio Rijksstraatweg Culemborg
via

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Een 34-jarige agent uit de eenheid Den Haag is dinsdag 25 februari aangehouden door de Rijksrecherche. Waarvan de man wordt verdacht, is niet bekend gemaakt. De verdachte werd vanochtend aangehouden. De politie is een intern onderzoek gestart en de agent is buiten...

Culemborg – Drie nog onbekende en gemaskerde mannen hebben donderdagnacht in Culemborg een trucker belaagd met knuppels. De trucker, een 44-jarige man, wist zijn belagers van zich af te slaan. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie zoekt getuigen.

De chauffeur was die nacht rond 02.00 uur met zijn vrachtauto op weg naar een bedrijf in Culemborg toen hij op de Rijksstraatweg werd ingehaald door een rood busje. De inzittenden gebaarden naar hem dat er wat met zijn truck aan de hand was en dat hij moest stoppen.

Rode Nissan
Toen de chauffeur zijn combinatie aan de kant had gezet werd hij door drie gemaskerde mannen aangevallen en geslagen met knuppels. De chauffeur zag kans een van hen terug te slaan waarop het trio in het busje stapte en er vandoor ging richting Culemborg. De drie mannen zouden allemaal donkere kleding dragen, twee van hen hadden een fors postuur, de derde was smal. Het busje waarin ze reden was een rode Nissan met een witte kentekenplaat met zwarte letters. De drie mannen spraken gebrekkig Duits. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

 

Trucker belaagd en mishandeld door trio Rijksstraatweg Culemborg
Schrijver:

 

 

Culemborg – Drie nog onbekende en gemaskerde mannen hebben donderdagnacht in Culemborg een trucker belaagd met knuppels. De trucker, een 44-jarige man, wist zijn belagers van zich af te slaan. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie zoekt getuigen.

De chauffeur was die nacht rond 02.00 uur met zijn vrachtauto op weg naar een bedrijf in Culemborg toen hij op de Rijksstraatweg werd ingehaald door een rood busje. De inzittenden gebaarden naar hem dat er wat met zijn truck aan de hand was en dat hij moest stoppen.

Rode Nissan
Toen de chauffeur zijn combinatie aan de kant had gezet werd hij door drie gemaskerde mannen aangevallen en geslagen met knuppels. De chauffeur zag kans een van hen terug te slaan waarop het trio in het busje stapte en er vandoor ging richting Culemborg. De drie mannen zouden allemaal donkere kleding dragen, twee van hen hadden een fors postuur, de derde was smal. Het busje waarin ze reden was een rode Nissan met een witte kentekenplaat met zwarte letters. De drie mannen spraken gebrekkig Duits. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Een 34-jarige agent uit de eenheid Den Haag is dinsdag 25 februari aangehouden door de Rijksrecherche. Waarvan de man wordt verdacht, is niet bekend gemaakt. De verdachte werd vanochtend aangehouden. De politie is een intern onderzoek gestart en de agent is buiten...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!