Trucker belaagd en mishandeld door trio Rijksstraatweg Culemborg

Date:

Deel bericht:

Culemborg – Drie nog onbekende en gemaskerde mannen hebben donderdagnacht in Culemborg een trucker belaagd met knuppels. De trucker, een 44-jarige man, wist zijn belagers van zich af te slaan. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie zoekt getuigen.

De chauffeur was die nacht rond 02.00 uur met zijn vrachtauto op weg naar een bedrijf in Culemborg toen hij op de Rijksstraatweg werd ingehaald door een rood busje. De inzittenden gebaarden naar hem dat er wat met zijn truck aan de hand was en dat hij moest stoppen.

- Advertisement -

Rode Nissan
Toen de chauffeur zijn combinatie aan de kant had gezet werd hij door drie gemaskerde mannen aangevallen en geslagen met knuppels. De chauffeur zag kans een van hen terug te slaan waarop het trio in het busje stapte en er vandoor ging richting Culemborg. De drie mannen zouden allemaal donkere kleding dragen, twee van hen hadden een fors postuur, de derde was smal. Het busje waarin ze reden was een rode Nissan met een witte kentekenplaat met zwarte letters. De drie mannen spraken gebrekkig Duits. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...