zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Trucker belaagd en mishandeld door trio Rijksstraatweg Culemborg

- advertentie -

Culemborg – Drie nog onbekende en gemaskerde mannen hebben donderdagnacht in Culemborg een trucker belaagd met knuppels. De trucker, een 44-jarige man, wist zijn belagers van zich af te slaan. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie zoekt getuigen.

De chauffeur was die nacht rond 02.00 uur met zijn vrachtauto op weg naar een bedrijf in Culemborg toen hij op de Rijksstraatweg werd ingehaald door een rood busje. De inzittenden gebaarden naar hem dat er wat met zijn truck aan de hand was en dat hij moest stoppen.

Rode Nissan
Toen de chauffeur zijn combinatie aan de kant had gezet werd hij door drie gemaskerde mannen aangevallen en geslagen met knuppels. De chauffeur zag kans een van hen terug te slaan waarop het trio in het busje stapte en er vandoor ging richting Culemborg. De drie mannen zouden allemaal donkere kleding dragen, twee van hen hadden een fors postuur, de derde was smal. Het busje waarin ze reden was een rode Nissan met een witte kentekenplaat met zwarte letters. De drie mannen spraken gebrekkig Duits. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -