Zoektocht naar behulpzame man met fiets geslaagd Den Haag

vrijdag 5 december 2014 14:15

Den Haag – De behulpzame man die vanochtend zijn fiets afstond aan de politie heeft zich gemeld aan het bureau. Door zijn hulp wist de politie twee mannen aan te houden op verdenking van het produceren van danwel handelen in hennep.

De politie was rond 08.30 uur in een woning aan de Marktweg naar aanleiding van een anonieme melding over mogelijk hennepteelt. Eenmaal in de woning, vluchtten twee mannen via het balkon. Agenten zette de achtervolging in. Onderweg bood de behulpzame man zijn fiets aan, waardoor beide verdachten (27-, en 31-jarige Hagenaars) ingehaald en aangehouden konden worden. In de betreffende woning werden twee dozen met henneptoppen en enkele tientallen hennepplanten aangetroffen.

In alle hectiek vergat de politie de man te bedanken. Na een oproep in de media, meldde de man zich bij de politie. Zijn vrouw had de oproep op sociale media gezien en waarschuwde haar man. Hij woont in de wijk. Bedankt allemaal voor het meezoeken.

Foto’s: Politie Den Haag

behulpzameman

behulpzameman1

 

0 reacties

Zoektocht naar behulpzame man met fiets geslaagd Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – De behulpzame man die vanochtend zijn fiets afstond aan de politie heeft zich gemeld aan het bureau. Door zijn hulp wist de politie twee mannen aan te houden op verdenking van het produceren van danwel handelen in hennep.

De politie was rond 08.30 uur in een woning aan de Marktweg naar aanleiding van een anonieme melding over mogelijk hennepteelt. Eenmaal in de woning, vluchtten twee mannen via het balkon. Agenten zette de achtervolging in. Onderweg bood de behulpzame man zijn fiets aan, waardoor beide verdachten (27-, en 31-jarige Hagenaars) ingehaald en aangehouden konden worden. In de betreffende woning werden twee dozen met henneptoppen en enkele tientallen hennepplanten aangetroffen.

In alle hectiek vergat de politie de man te bedanken. Na een oproep in de media, meldde de man zich bij de politie. Zijn vrouw had de oproep op sociale media gezien en waarschuwde haar man. Hij woont in de wijk. Bedankt allemaal voor het meezoeken.

Foto’s: Politie Den Haag

behulpzameman

behulpzameman1

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!