451 Kilo vuurwerk aangetroffen na korte brand in meterkast Flatusstraat Capelle aan den IJssel

zaterdag 6 december 2014 13:00

Capelle aan den IJssel – Afgelopen middag omstreeks 12:26 uur kwam er bij de meldkamer van de brandweer een melding binnen van brand in een meterkast van een woning op de Flatusstraat te Capelle aan den IJssel.

Omdat het om een woning ging zijn hierop twee tankautospuiten en een ladderwagen samen met de politie met spoed naar het adres gestuurd. Ter plaatse bleek het om een korte maar felle brand in de meterkast te gaan in de gang van de woning die vrij snel brand meester was. Na de brand hebben meerdere woningen tijdelijk zonder stroom gezeten waarop Stedin en Joulz maatregelen genomen hebben om het zo snel mogelijk op te lossen.

Vuurwerk
Na de brand liep de brandweer het huis nog even door om te zien hoeveel schade de brand had aangericht. Toen men bij de schuur aankwam zag men dat die vol stond met dozen vuurwerk. Volgens de politie stond er ook een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk wat bij weging een totaal van 451 kilo aangaf. Het illegale vuurwerk is direct in beslag genomen en zal worden vernietigd. Ondanks dat particulieren maximaal 25 kilo vuurwerk mogen hebben is de bewoner niet aangehouden omdat hij de politie direct alle medewerking verleende.

Vuurwerk Illegaal Flatusstraat

 

0 reacties

451 Kilo vuurwerk aangetroffen na korte brand in meterkast Flatusstraat Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Afgelopen middag omstreeks 12:26 uur kwam er bij de meldkamer van de brandweer een melding binnen van brand in een meterkast van een woning op de Flatusstraat te Capelle aan den IJssel.

Omdat het om een woning ging zijn hierop twee tankautospuiten en een ladderwagen samen met de politie met spoed naar het adres gestuurd. Ter plaatse bleek het om een korte maar felle brand in de meterkast te gaan in de gang van de woning die vrij snel brand meester was. Na de brand hebben meerdere woningen tijdelijk zonder stroom gezeten waarop Stedin en Joulz maatregelen genomen hebben om het zo snel mogelijk op te lossen.

Vuurwerk
Na de brand liep de brandweer het huis nog even door om te zien hoeveel schade de brand had aangericht. Toen men bij de schuur aankwam zag men dat die vol stond met dozen vuurwerk. Volgens de politie stond er ook een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk wat bij weging een totaal van 451 kilo aangaf. Het illegale vuurwerk is direct in beslag genomen en zal worden vernietigd. Ondanks dat particulieren maximaal 25 kilo vuurwerk mogen hebben is de bewoner niet aangehouden omdat hij de politie direct alle medewerking verleende.

Vuurwerk Illegaal Flatusstraat

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!