Autodief paar minuten na zijn daad aangehouden op de Burgemeester Bechtweg Tilburg

Date:

Deel bericht:

Tilburg – Een autodief heeft maar enkele minuten gebruik kunnen maken van zijn buit. Hij werd meteen na de diefstal van een bestelbus gearresteerd.

De eigenaar van een donkerblauwe VW Transporter meldden vrijdagavond 5 december 2014 om 21.58 uur dat zijn bestelbus gestolen was. De man hoorde aan het motorgeluid (6 cilinder) zijn auto de straat uitrijden en belde meteen de politie.

- Advertisement -

Arrestatie
Gewaarschuwde agenten zagen de bestelbus om 22.00 uur stilstaan bij een benzinestation langs Burgemeester Bechtweg. Ze herkenden het voertuig aan de bedrijfsreclame die op de zijkant stond. De bestuurder werd direct gearresteerd op verdenking van diefstal/heling en werd overgebracht naar het politiebureau. De arrestant is een 24-jarige inwoner van Tilburg. Bij zijn fouillering vonden de agenten een sleutel en een contactslot van een auto. Deze spullen zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. De gedupeerde eigenaar kreeg zijn bestelbus meteen weer terug.

Geen Track&Trace
Het snel aantreffen van de gestolen bestelbus was een toevalstreffer. Het is niet zo dat het voertuig (bouwjaar 1984) was uitgerust met moderne volgapparatuur.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...