Autodief paar minuten na zijn daad aangehouden op de Burgemeester Bechtweg Tilburg

zaterdag 6 december 2014 10:56

Tilburg – Een autodief heeft maar enkele minuten gebruik kunnen maken van zijn buit. Hij werd meteen na de diefstal van een bestelbus gearresteerd.

De eigenaar van een donkerblauwe VW Transporter meldden vrijdagavond 5 december 2014 om 21.58 uur dat zijn bestelbus gestolen was. De man hoorde aan het motorgeluid (6 cilinder) zijn auto de straat uitrijden en belde meteen de politie.

Arrestatie
Gewaarschuwde agenten zagen de bestelbus om 22.00 uur stilstaan bij een benzinestation langs Burgemeester Bechtweg. Ze herkenden het voertuig aan de bedrijfsreclame die op de zijkant stond. De bestuurder werd direct gearresteerd op verdenking van diefstal/heling en werd overgebracht naar het politiebureau. De arrestant is een 24-jarige inwoner van Tilburg. Bij zijn fouillering vonden de agenten een sleutel en een contactslot van een auto. Deze spullen zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. De gedupeerde eigenaar kreeg zijn bestelbus meteen weer terug.

Geen Track&Trace
Het snel aantreffen van de gestolen bestelbus was een toevalstreffer. Het is niet zo dat het voertuig (bouwjaar 1984) was uitgerust met moderne volgapparatuur.

 

0 reacties

Autodief paar minuten na zijn daad aangehouden op de Burgemeester Bechtweg Tilburg
Schrijver:

 

 

Tilburg – Een autodief heeft maar enkele minuten gebruik kunnen maken van zijn buit. Hij werd meteen na de diefstal van een bestelbus gearresteerd.

De eigenaar van een donkerblauwe VW Transporter meldden vrijdagavond 5 december 2014 om 21.58 uur dat zijn bestelbus gestolen was. De man hoorde aan het motorgeluid (6 cilinder) zijn auto de straat uitrijden en belde meteen de politie.

Arrestatie
Gewaarschuwde agenten zagen de bestelbus om 22.00 uur stilstaan bij een benzinestation langs Burgemeester Bechtweg. Ze herkenden het voertuig aan de bedrijfsreclame die op de zijkant stond. De bestuurder werd direct gearresteerd op verdenking van diefstal/heling en werd overgebracht naar het politiebureau. De arrestant is een 24-jarige inwoner van Tilburg. Bij zijn fouillering vonden de agenten een sleutel en een contactslot van een auto. Deze spullen zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. De gedupeerde eigenaar kreeg zijn bestelbus meteen weer terug.

Geen Track&Trace
Het snel aantreffen van de gestolen bestelbus was een toevalstreffer. Het is niet zo dat het voertuig (bouwjaar 1984) was uitgerust met moderne volgapparatuur.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!