Daders bedrijfsinbraak Zeeland ontkomen in België na achtervolging

zaterdag 6 december 2014 14:31

Sluis – Zaterdagmorgen vroeg is ingebroken in een bedrijf aan de Nieuwstraat. Vermoedelijk is de vluchtauto in het Belgische Westkapelle teruggevonden.

De inbraak werd rond 03.30 uur op heterdaad ontdekt. De daders hadden een ruit vernield. Een alerte getuige zag ze in een zwarte personenauto wegrijden. Hij gaf het signalement van de vluchtauto aan de politiemeldkamer door, die het signalement aan de politiemensen in Zeeland en de Belgische politie doorgaf. Rond 03.45 uur zagen Belgische agenten uit Knokke dat vanuit de richting Sint Anna een auto kwam aanrijden, die voldeed aan het signalement. Zij zetten de achtervolging in, maar de bestuurder negeerde een stopteken. In de Dorpsstraat in Westkapelle (B) reed de auto zich in een steeg klem. Enkele personen vluchtten de wijk in, waarna tevergeefs naar hen is gezocht. De auto is in beslag genomen.

Aangifte
Omdat nog een aangifte van de benadeelde moet worden opgenomen, is momenteel nog niet bekend wat er buit is gemaakt.

 

0 reacties

Daders bedrijfsinbraak Zeeland ontkomen in België na achtervolging
Schrijver:

 

 

Sluis – Zaterdagmorgen vroeg is ingebroken in een bedrijf aan de Nieuwstraat. Vermoedelijk is de vluchtauto in het Belgische Westkapelle teruggevonden.

De inbraak werd rond 03.30 uur op heterdaad ontdekt. De daders hadden een ruit vernield. Een alerte getuige zag ze in een zwarte personenauto wegrijden. Hij gaf het signalement van de vluchtauto aan de politiemeldkamer door, die het signalement aan de politiemensen in Zeeland en de Belgische politie doorgaf. Rond 03.45 uur zagen Belgische agenten uit Knokke dat vanuit de richting Sint Anna een auto kwam aanrijden, die voldeed aan het signalement. Zij zetten de achtervolging in, maar de bestuurder negeerde een stopteken. In de Dorpsstraat in Westkapelle (B) reed de auto zich in een steeg klem. Enkele personen vluchtten de wijk in, waarna tevergeefs naar hen is gezocht. De auto is in beslag genomen.

Aangifte
Omdat nog een aangifte van de benadeelde moet worden opgenomen, is momenteel nog niet bekend wat er buit is gemaakt.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!