Gewapende overval tankstation Buurserstraat Enschede

zaterdag 6 december 2014 10:36

Enschede – Vrijdag 5 december werd een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Buurserstraat in Enschede.

Overval
Omstreeks 19.00 uur kwam een onbekende man de winkel van het tankstation binnen. De man bedreigde het personeelslid met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De medewerker zag kans om naar buiten te vluchten, waarna de overvaller zonder buit het pand weer verliet. De overvaller vertrok in de richting van de Vlierstraat.

De overvaller had het volgende signalement:
• Man
• Ongeveer 175 tot 180 centimeter groot
• Leeftijd 20-25 jaar
• Hij droeg zwarte kleding, zonnebril en een zwarte pet met daarover een capuchon

Getuigenoproep
Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van de overval. In het bijzonder wil de politie in contact komen met twee jonge dames. Deze hebben vlak voor de overval het tankstation bezocht. Mogelijk hebben zij iets verdachts gezien. Deze, en andere getuigen, worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

0 reacties

Gewapende overval tankstation Buurserstraat Enschede
Schrijver:

 

 

Enschede – Vrijdag 5 december werd een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Buurserstraat in Enschede.

Overval
Omstreeks 19.00 uur kwam een onbekende man de winkel van het tankstation binnen. De man bedreigde het personeelslid met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De medewerker zag kans om naar buiten te vluchten, waarna de overvaller zonder buit het pand weer verliet. De overvaller vertrok in de richting van de Vlierstraat.

De overvaller had het volgende signalement:
• Man
• Ongeveer 175 tot 180 centimeter groot
• Leeftijd 20-25 jaar
• Hij droeg zwarte kleding, zonnebril en een zwarte pet met daarover een capuchon

Getuigenoproep
Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van de overval. In het bijzonder wil de politie in contact komen met twee jonge dames. Deze hebben vlak voor de overval het tankstation bezocht. Mogelijk hebben zij iets verdachts gezien. Deze, en andere getuigen, worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!