Gillend slachtoffer voorkomt straatroof in Middelburg

zaterdag 6 december 2014 12:50

Middelburg – Zaterdagmorgen vroeg hebben drie straatrovers geprobeerd om in de Lammerensteeg een man te beroven. De daders zijn zonder buit gevlucht.

Het incident gebeurde rond 00.45 uur. Een bewoner van deze Middelburgse straat werd voor zijn woning door drie mannen aangesproken. Plotseling bedreigde ze hem. Het slachtoffer zette het op een gillen, waardoor buren werden gealarmeerd. De daders sloegen gelijk op de vlucht via een steegje in de richting van de Korte Geere.

Signalement
De eerste dader had een licht getint uiterlijk, was ongeveer 1,75 meter en had een baardje onder zijn kin. De tweede dader had ook een licht getint uiterlijk, was ongeveer 1,85-1,90 meter, hij droeg een zwart/blauwe sjaal en een donkere halflange jas. Van de derde dader is nog geen signalement bekend.

Hebt u informatie?
De politie stelt een onderzoek in naar deze poging straatroof en is op zoek naar de daders. Hebt u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

 

0 reacties

Gillend slachtoffer voorkomt straatroof in Middelburg
Schrijver:

 

 

Middelburg – Zaterdagmorgen vroeg hebben drie straatrovers geprobeerd om in de Lammerensteeg een man te beroven. De daders zijn zonder buit gevlucht.

Het incident gebeurde rond 00.45 uur. Een bewoner van deze Middelburgse straat werd voor zijn woning door drie mannen aangesproken. Plotseling bedreigde ze hem. Het slachtoffer zette het op een gillen, waardoor buren werden gealarmeerd. De daders sloegen gelijk op de vlucht via een steegje in de richting van de Korte Geere.

Signalement
De eerste dader had een licht getint uiterlijk, was ongeveer 1,75 meter en had een baardje onder zijn kin. De tweede dader had ook een licht getint uiterlijk, was ongeveer 1,85-1,90 meter, hij droeg een zwart/blauwe sjaal en een donkere halflange jas. Van de derde dader is nog geen signalement bekend.

Hebt u informatie?
De politie stelt een onderzoek in naar deze poging straatroof en is op zoek naar de daders. Hebt u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!