Lekkage in stadsverwarming Capelle aan den IJssel

zaterdag 6 december 2014 20:43

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Op diverse plekken in de gemeente is zaterdagavond lekkage ontstond in de stadsverwarming leidingen. De brandweer nam polshoogte op de Burgemeester van Dijklaan waar een hoop rook uit de grond kwam. Handhaving kreeg inmiddels een melding van het Louvre waar er warm water omhoog was gekomen.

Aldaar bleek er een leiding te zijn gebroken. Een in de weg staande auto werd weggetakeld zodat de leiding kon worden hersteld. Hierdoor hadden een aantal huishoudens geen warm water. De kachels bleven het wel doen in de woningen. Op de Burgemeester van Dijklaan zijn bouwhekken geplaatst. Daar is vermoedelijk de isolatie defect geraakt. Hierdoor kwam er stoom omhoog. Dit zorgt voor een muffe lucht in de omgeving van het lek.

Foto’s : Handhaving

IMG-20141206-WA0027 IMG-20141206-WA0029 IMG-20141206-WA0031

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lekkage in stadsverwarming Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Op diverse plekken in de gemeente is zaterdagavond lekkage ontstond in de stadsverwarming leidingen. De brandweer nam polshoogte op de Burgemeester van Dijklaan waar een hoop rook uit de grond kwam. Handhaving kreeg inmiddels een melding van het Louvre waar er warm water omhoog was gekomen.

Aldaar bleek er een leiding te zijn gebroken. Een in de weg staande auto werd weggetakeld zodat de leiding kon worden hersteld. Hierdoor hadden een aantal huishoudens geen warm water. De kachels bleven het wel doen in de woningen. Op de Burgemeester van Dijklaan zijn bouwhekken geplaatst. Daar is vermoedelijk de isolatie defect geraakt. Hierdoor kwam er stoom omhoog. Dit zorgt voor een muffe lucht in de omgeving van het lek.

Foto’s : Handhaving

IMG-20141206-WA0027 IMG-20141206-WA0029 IMG-20141206-WA0031

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!