Licht gewonde bij aanrijding Admiraal de Ruyterweg Rotterdam

zaterdag 6 december 2014 01:30

Rotterdam – Omstreeks 00:42 uur kwam er bij de meldkamer Rotterdam een melding binnen van een aanrijding met mogelijk letsel op de Admiraal de Ruyterweg met de Jonker Fransstraat te Rotterdam.

Hierop is direct naast de politie ook een ambulance ter plaatse gestuurd. Ter plaatse trof men 2 personenauto’s aan waarbij één van de partijen forse schade had. De vrouwelijke bijrijdster van de Seat is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken in verband met klachten aan de hand. Na controle bleek dat de dame licht gewond was en niet vervoerd hoefde te worden naar het ziekenhuis. De politie heeft beide bestuurders geholpen met het invullen van het schadeformulier. Een bergingsbedrijf heeft vervolgens beide voertuigen afgesleept. De betrokkenen hebben met vervoer wat zij geregeld hadden ieder hun weg vervolgd. Tijdens het afhandelen heeft de politie het verkeer om het plaats ongeval heen geleid.

image

image

image

image

image

 

0 reacties

Licht gewonde bij aanrijding Admiraal de Ruyterweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstreeks 00:42 uur kwam er bij de meldkamer Rotterdam een melding binnen van een aanrijding met mogelijk letsel op de Admiraal de Ruyterweg met de Jonker Fransstraat te Rotterdam.

Hierop is direct naast de politie ook een ambulance ter plaatse gestuurd. Ter plaatse trof men 2 personenauto’s aan waarbij één van de partijen forse schade had. De vrouwelijke bijrijdster van de Seat is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken in verband met klachten aan de hand. Na controle bleek dat de dame licht gewond was en niet vervoerd hoefde te worden naar het ziekenhuis. De politie heeft beide bestuurders geholpen met het invullen van het schadeformulier. Een bergingsbedrijf heeft vervolgens beide voertuigen afgesleept. De betrokkenen hebben met vervoer wat zij geregeld hadden ieder hun weg vervolgd. Tijdens het afhandelen heeft de politie het verkeer om het plaats ongeval heen geleid.

image

image

image

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!