Overval op woning Oude Pijlsweerdstraat Utrecht; Getuige, man met bruine hond gezocht

zaterdag 6 december 2014 12:26

Utrecht – Bij een overval op een woning aan de Oude Pijlsweerdstraat zijn diverse goederen meegenomen. Een bewoonster kwam met de schrik vrij. De politie zoekt getuigen en mensen die mogelijk meer weten van de overval.

Vrijdagmiddag 5 december omstreeks 15.00 uur drongen een aantal mannen binnen in een woning aan de Oude Pijlsweerdstraat. Op dat moment was er een bewoner thuis. Het slachtoffer, een 62-jarige vrouw werd vastgehouden en bedreigd. Het slachtoffer raakte niet gewond.

De indringers namen diverse goederen mee, waaronder sieraden en geld. De politie onderzoekt de zaak en heeft vrijdagmiddag buurtonderzoek verricht. Ook is Burgernet ingezet omdat de politie op zoek was naar een specifieke getuige. De politie heeft deze mogelijke getuige nog niet gevonden en hoopt dat deze alsnog contact opneemt met de politie.

Het gaat om een man met een bruine hond die omstreeks 15.00 uur heeft gelopen in de brandgang achter de Oude Pijlsweerdstraat.

Signalement van de verdachten.

Van twee van de verdachten is het volgende signalement bekend:
Verdachte 1:
* Man van ongeveer 1.70 lang
* Gezet postuur

Verdachte 2:
* Man van ongeveer 1.80 lang
* Slank postuur

* Beide verdachten droegen donkergekleurde pakken met stropdas en zwarte handschoenen. In ieder geval had één van de verdachten een zwarte sporttas bij zich. Mogelijk droegen de mannen bij aankomst en vertrek bij de woning zwarte mutsen.
* Verdachten spraken met elkaar in goed Nederlands, maar spraken onderling in een andere (nog onbekende) taal.

Getuigen die iets verdachts hebben gezien op vrijdagmiddag in de omgeving van de woning kunnen informatie doorgeven via 0900-8844. Wilt u informatie anoniem doorgeven dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

0 reacties

Overval op woning Oude Pijlsweerdstraat Utrecht; Getuige, man met bruine hond gezocht
Schrijver:

 

 

Utrecht – Bij een overval op een woning aan de Oude Pijlsweerdstraat zijn diverse goederen meegenomen. Een bewoonster kwam met de schrik vrij. De politie zoekt getuigen en mensen die mogelijk meer weten van de overval.

Vrijdagmiddag 5 december omstreeks 15.00 uur drongen een aantal mannen binnen in een woning aan de Oude Pijlsweerdstraat. Op dat moment was er een bewoner thuis. Het slachtoffer, een 62-jarige vrouw werd vastgehouden en bedreigd. Het slachtoffer raakte niet gewond.

De indringers namen diverse goederen mee, waaronder sieraden en geld. De politie onderzoekt de zaak en heeft vrijdagmiddag buurtonderzoek verricht. Ook is Burgernet ingezet omdat de politie op zoek was naar een specifieke getuige. De politie heeft deze mogelijke getuige nog niet gevonden en hoopt dat deze alsnog contact opneemt met de politie.

Het gaat om een man met een bruine hond die omstreeks 15.00 uur heeft gelopen in de brandgang achter de Oude Pijlsweerdstraat.

Signalement van de verdachten.

Van twee van de verdachten is het volgende signalement bekend:
Verdachte 1:
* Man van ongeveer 1.70 lang
* Gezet postuur

Verdachte 2:
* Man van ongeveer 1.80 lang
* Slank postuur

* Beide verdachten droegen donkergekleurde pakken met stropdas en zwarte handschoenen. In ieder geval had één van de verdachten een zwarte sporttas bij zich. Mogelijk droegen de mannen bij aankomst en vertrek bij de woning zwarte mutsen.
* Verdachten spraken met elkaar in goed Nederlands, maar spraken onderling in een andere (nog onbekende) taal.

Getuigen die iets verdachts hebben gezien op vrijdagmiddag in de omgeving van de woning kunnen informatie doorgeven via 0900-8844. Wilt u informatie anoniem doorgeven dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!