woensdag, september 29, 2021
14.2 C
Rotterdam
woensdag 29 september 2021

Politie Breda zoekt twee meisjes vanwege aanrijding en mishandeling van een vrouw

Breda – De politie is op zoek naar twee meisjes (17-19 jaar) die zich misdroegen op de Haagweg. Ze worden verdacht van mishandeling en verlaten van een plaats ongeval.

Een 54-jarige vrouw werd zaterdag 6 december 2014 om 00:20 uur uit haar slaap gewekt vanwege een harde klap. Buiten zag ze dat er twee jonge vrouwen met hun fiets tegen een geparkeerde witte VW Up aangereden waren. De jongedames lagen bovenop de beschadigde auto en de fiets stond tegen de auto. De 54-jarige vrouw ging naar buiten om te kijken wat er exact aan de hand was. Omdat het gedrag van de twee dronken vrouwen tot nog meer schade aan de auto leidde, sprak ze het tweetal aan. De 54-jarige werd vervolgens mishandeld, waarbij haar bril sneuvelde. Het duo ging er vervolgens vandoor en kon niet meer achterhaald worden. De mishandelde vrouw deed aangifte. De eigenaar van de beschadigde auto is door de politie verzocht om ook aangifte te doen.

Signalementen
De ene jonge vrouw reed op een donkerkleurige damesfiets met een bagagebak boven het voorwiel. Ze was blank, ongeveer 18 jaar oud en circa 1,75 meter lang. Ze droeg haar blond lange haar in een staart. Ze ging gekleed in een donkerblauwe jas met capuchon/bontkraag en droeg een spijkerbroek.
De andere vrouw reed op een donkerkleurige damesfiets. Zij was rond 17 jaar oud en iets kleiner, ongeveer 1,65 meter. Ook zij had lang, blond haar. Ze droeg een jack (kleur onbekend) met capuchon bontkraag.
Volgens het slachtoffer waren beide vrouwen stevig onder invloed van alcohol.

Informatie?
De politie is een onderzoek gestart naar de twee meisjes. Heeft u iets gezien van de aanrijding of de mishandeling op de Haagweg of herkent u de meisjes aan de signalementbeschrijvingen? Dan spreken we u graag. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact met de politie via 0900-8844. Of geef uw informatie, als u anoniem wilt blijven, door via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Related Articles

Auto verwoest door brand Opperduit Lekkerkerk

0
Lekkerkerk - Op een verlaten terrein langs de Opperduit in Lekkerkerk heeft dinsdagavond een auto...

Politie start onderzoek na verdronken kat in Pernis

0
Pernis - Vandaag deed één van de wijkagenten van Pernis tijdens haar dienst een verontrustende...

Drukste ochtendspits sinds begin coronacrisis

0
Vanochtend had Nederland te maken met de drukste ochtendspits van 2021. Dit meldt Rijkswaterstaat: "Sinds...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht [...]

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat'

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat' [...]

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder [...]

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen [...]

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg