Politie Breda zoekt twee meisjes vanwege aanrijding en mishandeling van een vrouw

zaterdag 6 december 2014 13:11

Breda – De politie is op zoek naar twee meisjes (17-19 jaar) die zich misdroegen op de Haagweg. Ze worden verdacht van mishandeling en verlaten van een plaats ongeval.

Een 54-jarige vrouw werd zaterdag 6 december 2014 om 00:20 uur uit haar slaap gewekt vanwege een harde klap. Buiten zag ze dat er twee jonge vrouwen met hun fiets tegen een geparkeerde witte VW Up aangereden waren. De jongedames lagen bovenop de beschadigde auto en de fiets stond tegen de auto. De 54-jarige vrouw ging naar buiten om te kijken wat er exact aan de hand was. Omdat het gedrag van de twee dronken vrouwen tot nog meer schade aan de auto leidde, sprak ze het tweetal aan. De 54-jarige werd vervolgens mishandeld, waarbij haar bril sneuvelde. Het duo ging er vervolgens vandoor en kon niet meer achterhaald worden. De mishandelde vrouw deed aangifte. De eigenaar van de beschadigde auto is door de politie verzocht om ook aangifte te doen.

Signalementen
De ene jonge vrouw reed op een donkerkleurige damesfiets met een bagagebak boven het voorwiel. Ze was blank, ongeveer 18 jaar oud en circa 1,75 meter lang. Ze droeg haar blond lange haar in een staart. Ze ging gekleed in een donkerblauwe jas met capuchon/bontkraag en droeg een spijkerbroek.
De andere vrouw reed op een donkerkleurige damesfiets. Zij was rond 17 jaar oud en iets kleiner, ongeveer 1,65 meter. Ook zij had lang, blond haar. Ze droeg een jack (kleur onbekend) met capuchon bontkraag.
Volgens het slachtoffer waren beide vrouwen stevig onder invloed van alcohol.

Informatie?
De politie is een onderzoek gestart naar de twee meisjes. Heeft u iets gezien van de aanrijding of de mishandeling op de Haagweg of herkent u de meisjes aan de signalementbeschrijvingen? Dan spreken we u graag. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact met de politie via 0900-8844. Of geef uw informatie, als u anoniem wilt blijven, door via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

0 reacties

Politie Breda zoekt twee meisjes vanwege aanrijding en mishandeling van een vrouw
Schrijver:

 

 

Breda – De politie is op zoek naar twee meisjes (17-19 jaar) die zich misdroegen op de Haagweg. Ze worden verdacht van mishandeling en verlaten van een plaats ongeval.

Een 54-jarige vrouw werd zaterdag 6 december 2014 om 00:20 uur uit haar slaap gewekt vanwege een harde klap. Buiten zag ze dat er twee jonge vrouwen met hun fiets tegen een geparkeerde witte VW Up aangereden waren. De jongedames lagen bovenop de beschadigde auto en de fiets stond tegen de auto. De 54-jarige vrouw ging naar buiten om te kijken wat er exact aan de hand was. Omdat het gedrag van de twee dronken vrouwen tot nog meer schade aan de auto leidde, sprak ze het tweetal aan. De 54-jarige werd vervolgens mishandeld, waarbij haar bril sneuvelde. Het duo ging er vervolgens vandoor en kon niet meer achterhaald worden. De mishandelde vrouw deed aangifte. De eigenaar van de beschadigde auto is door de politie verzocht om ook aangifte te doen.

Signalementen
De ene jonge vrouw reed op een donkerkleurige damesfiets met een bagagebak boven het voorwiel. Ze was blank, ongeveer 18 jaar oud en circa 1,75 meter lang. Ze droeg haar blond lange haar in een staart. Ze ging gekleed in een donkerblauwe jas met capuchon/bontkraag en droeg een spijkerbroek.
De andere vrouw reed op een donkerkleurige damesfiets. Zij was rond 17 jaar oud en iets kleiner, ongeveer 1,65 meter. Ook zij had lang, blond haar. Ze droeg een jack (kleur onbekend) met capuchon bontkraag.
Volgens het slachtoffer waren beide vrouwen stevig onder invloed van alcohol.

Informatie?
De politie is een onderzoek gestart naar de twee meisjes. Heeft u iets gezien van de aanrijding of de mishandeling op de Haagweg of herkent u de meisjes aan de signalementbeschrijvingen? Dan spreken we u graag. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact met de politie via 0900-8844. Of geef uw informatie, als u anoniem wilt blijven, door via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!