Taxichauffeur raakt gewond bij kop staart aanrijding Mariniersweg Rotterdam

zaterdag 6 december 2014 21:00

Rotterdam – Omstreeks 20:20 uur kwam er bij de meldkamer ambulance een melding binnen van een kop staart aanrijding met mogelijk gewonden op de Mariniersweg te Rotterdam.

Hierop is naast een ambulance ook de politie met spoed ter plaatse gestuurd. Ter plaatse trof men een aanrijding aan tussen een taxi en een personenauto. De taxi had hierbij forse schade aan de linker voorzijde opgelopen en de personenauto had flinke schade rechts achter.

Slachtoffer
De taxichauffeur zat tussen de geparkeerde auto’s en klaagde over pijn aan de nek en hoofd. De hondengeleider van de politie welke als eerste ter plaatse was gekomen heeft het hoofd van het slachtoffer ondersteund in afwachting van het ambulancepersoneel. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de zorg van het slachtoffer overgenomen en heeft na het aanbrengen van een nekkraag het slachoffer op de brancard gelegd en is vervoerd naar het Erasmus MC voor nader onderzoek.

De bestuurder van het aangereden voertuig heeft bij de aanrijding geen verwondingen opgelopen en kon na afhandeling zijn weg vervolgen. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek en beide voertuigen zijn later afgesleept door een bergingsbedrijf. De Mariniersweg is tijdens het incident vanaf de Goudsesingel afgesloten geweest voor al het verkeer in de richting van de Blaak.

DSC_0018

DSC_0033 DSC_0023 DSC_0044

 

 

 

1 Reactie

  1. Amna

    pff echt weeer een papa he

Taxichauffeur raakt gewond bij kop staart aanrijding Mariniersweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstreeks 20:20 uur kwam er bij de meldkamer ambulance een melding binnen van een kop staart aanrijding met mogelijk gewonden op de Mariniersweg te Rotterdam.

Hierop is naast een ambulance ook de politie met spoed ter plaatse gestuurd. Ter plaatse trof men een aanrijding aan tussen een taxi en een personenauto. De taxi had hierbij forse schade aan de linker voorzijde opgelopen en de personenauto had flinke schade rechts achter.

Slachtoffer
De taxichauffeur zat tussen de geparkeerde auto’s en klaagde over pijn aan de nek en hoofd. De hondengeleider van de politie welke als eerste ter plaatse was gekomen heeft het hoofd van het slachtoffer ondersteund in afwachting van het ambulancepersoneel. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de zorg van het slachtoffer overgenomen en heeft na het aanbrengen van een nekkraag het slachoffer op de brancard gelegd en is vervoerd naar het Erasmus MC voor nader onderzoek.

De bestuurder van het aangereden voertuig heeft bij de aanrijding geen verwondingen opgelopen en kon na afhandeling zijn weg vervolgen. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek en beide voertuigen zijn later afgesleept door een bergingsbedrijf. De Mariniersweg is tijdens het incident vanaf de Goudsesingel afgesloten geweest voor al het verkeer in de richting van de Blaak.

DSC_0018

DSC_0033 DSC_0023 DSC_0044

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!