[Video Update] Hondje komt om het leven door vuurwerk in Tilburg

zondag 7 december 2014 10:36

Tilburg – Een Jack Russel hondje is om het leven gekomen door vuurwerk. Het beestje snuffelde aan een mortier (=buis om vuurwerk af te steken). Juist op dat moment ontplofte het vuurwerk.

Het incident vond plaats in de nacht van zaterdag 6 december op zondag 7 december 2014 in de Korhoenstraat. Het hondje was rond 02.30 uur uit de woning ontsnapt door een openstaande voordeur. Op straat snuffelde het dier aan een stellage waarmee onverlaten zwaar vuurwerk aan het afsteken waren. Het ging om een zogenaamde mortier. Dat is een buis waarmee zwaar (verboden) vuurwerk mee wordt afgestoken. Op het moment dat het hondje met zijn kop boven de stellage hing, ging het vuurwerk. Het illegale vuurwerk ontplofte in het gelaat van het hondje. De Jack Russel was op slag dood. Het voorval leidde tot veel emoties bij het toegestroomde publiek. De baasjes van het overleden hondje waren ontroostbaar. Omstanders konden niet vertellen wie er verantwoordelijk was voor het vuurwerk

Getuigen
De politie onderzoekt wie er verantwoordelijk was/waren voor het afsteken van het vuurwerk. Zij roept diegenen op om zichzelf te melden. Getuigen of mensen die informatie hebben over de gebeurtenissen, kunnen bellen met 0900 – 8844. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

 

0 reacties

[Video Update] Hondje komt om het leven door vuurwerk in Tilburg
Schrijver:

 

 

Tilburg – Een Jack Russel hondje is om het leven gekomen door vuurwerk. Het beestje snuffelde aan een mortier (=buis om vuurwerk af te steken). Juist op dat moment ontplofte het vuurwerk.

Het incident vond plaats in de nacht van zaterdag 6 december op zondag 7 december 2014 in de Korhoenstraat. Het hondje was rond 02.30 uur uit de woning ontsnapt door een openstaande voordeur. Op straat snuffelde het dier aan een stellage waarmee onverlaten zwaar vuurwerk aan het afsteken waren. Het ging om een zogenaamde mortier. Dat is een buis waarmee zwaar (verboden) vuurwerk mee wordt afgestoken. Op het moment dat het hondje met zijn kop boven de stellage hing, ging het vuurwerk. Het illegale vuurwerk ontplofte in het gelaat van het hondje. De Jack Russel was op slag dood. Het voorval leidde tot veel emoties bij het toegestroomde publiek. De baasjes van het overleden hondje waren ontroostbaar. Omstanders konden niet vertellen wie er verantwoordelijk was voor het vuurwerk

Getuigen
De politie onderzoekt wie er verantwoordelijk was/waren voor het afsteken van het vuurwerk. Zij roept diegenen op om zichzelf te melden. Getuigen of mensen die informatie hebben over de gebeurtenissen, kunnen bellen met 0900 – 8844. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!