Veel wateroverlast door lekkage van stadsverwarming in flat Jan Evertsenplaats Rotterdam

zondag 7 december 2014 13:15

ROTTERDAM – Zondagmorgen 7 december omstreeks 11:55 uur is flinke lekkage in een heet waterleiding van een flat aan de Jan Evertsenplaats ontstaan. Op een hogere verdieping kwam er spontaan een hoop warmwater uit de leiding. Daardoor ontstond er op diverse verdiepingen wateroverlast in de woningen. Ook ondergelegen winkels hadden te kampen met overlast door het water. 

Zo moest schoenenwinkel van den Assem hun deuren sluiten door kortsluiting.  Monteurs van Eneco en Joulz zijn onder begeleiding van de politie ter plaatse gekomen om snel te werken aan het herstel. Hoelang het nog gaat duren is niet bekend. Stichting Salvage zal voor de bewoners van de getroffen woningen en winkeleigenaren hulp leveren om de schade te herstellen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel wateroverlast door lekkage van stadsverwarming in flat Jan Evertsenplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Zondagmorgen 7 december omstreeks 11:55 uur is flinke lekkage in een heet waterleiding van een flat aan de Jan Evertsenplaats ontstaan. Op een hogere verdieping kwam er spontaan een hoop warmwater uit de leiding. Daardoor ontstond er op diverse verdiepingen wateroverlast in de woningen. Ook ondergelegen winkels hadden te kampen met overlast door het water. 

Zo moest schoenenwinkel van den Assem hun deuren sluiten door kortsluiting.  Monteurs van Eneco en Joulz zijn onder begeleiding van de politie ter plaatse gekomen om snel te werken aan het herstel. Hoelang het nog gaat duren is niet bekend. Stichting Salvage zal voor de bewoners van de getroffen woningen en winkeleigenaren hulp leveren om de schade te herstellen.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!