Auto van de zaterdag gevonden Ewoud Siegers aangetroffen Catsveld Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Politieagenten troffen dankzij een tip van een oplettende getuige maandag 8 december in de ochtenduren op het parkeerterrein aan het Catsveld de personenauto van Ewoud Siegers aan.

Een rechercheteam onderzoekt de dood van de 43-jarige Ewoud Siegers uit Gouderak, wiens lichaam zaterdag 6 december in het park Noorderhout achter de Noordhoef nabij de A12 in Gouda werd aangetroffen. De politie gaat ervan uit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Ewoud Siegers was sinds dinsdag 2 december weg. Het rechercheteam wil graag weten waar hij sindsdien is geweest. Ook waren de rechercheurs op zoek naar zijn auto, een rode Opel Corsa met het kenteken ST-HH-80. Deze auto maakt opvallend veel herrie doordat de uitlaat kapot is.

Auto Gouda 01

Aantreffen auto
Maandagochtend 8 december werd deze auto onbeheerd aangetroffen op een parkeerterrein aan het Catsveld in Gouda. De politie stelde direct een onderzoek in en heeft de auto voor nader onderzoek in beslag genomen.

Heeft u informatie? Bel de politie!
Heeft u informatie over de laatste levensdagen van Ewoud Siegers of heeft u zijn auto na 2 december nog gezien tot het moment van aantreffen in Gouda? Neem dan contact op met het Team Grootschalige Opsporing van de politie Den Haag, via 0900-8844.

Auto Gouda 02

Team West en Opsporing Verzocht
Dinsdag 9 december besteedt het regionale opsporingsprogramma Team West en het landeljike opsporingsprogramma Opsporing Verzocht (NPO 1 AVRO) aandacht aan de zaak. Team West wordt uitgezonden door Omroep West en begint om 17.00 uur. Het programma wordt daarna elk heel uur herhaald. Opsporing Verzocht wordt dinsdag 9 december om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1 en wordt de dag erna herhaald.

- Advertisement -

Gerelateerd