Grote hoeveelheid Kerstzegels gestolen bij inbraak drogist Hazerswoude-Rijndijk

maandag 8 december 2014 15:26

Hazerswoude-Rijndijk – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij Drogisterij de Margriet aan de Da Costasingel zondag 7 december. Bij een naastgelegenheid restaurant is het gebleven bij een poging. Bij de inbraak is een kluis met een geldbedrag en voor tienduizenden euro’s aan Kerstzegels gestolen.

De politie kreeg omstreeks 06.50 uur de melding van een getuige die zag dat een aantal personen zich ophield bij onder meer de drogisterij en alarmeerde de politie. Daarnaast probeerde men ook bij een Chinees restaurant in dezelfde straat binnen te komen. Vermoedelijk heeft men ook bij andere bedrijven geprobeerd in te breken. Bij de drogisterij werd de voordeur geforceerd om binnen te komen en nam men de kluis weg. De personen zijn daarna in een donkere auto, een Golf of een Kia Ceed, gestapt waarna de auto wegreed naar de Potgieterlaan.

De politie doet onderzoek naar de inbraak en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

 

1 Reactie

  1. Bart Van Vliet

    geen beelden?

Grote hoeveelheid Kerstzegels gestolen bij inbraak drogist Hazerswoude-Rijndijk
Schrijver:

 

 

Hazerswoude-Rijndijk – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij Drogisterij de Margriet aan de Da Costasingel zondag 7 december. Bij een naastgelegenheid restaurant is het gebleven bij een poging. Bij de inbraak is een kluis met een geldbedrag en voor tienduizenden euro’s aan Kerstzegels gestolen.

De politie kreeg omstreeks 06.50 uur de melding van een getuige die zag dat een aantal personen zich ophield bij onder meer de drogisterij en alarmeerde de politie. Daarnaast probeerde men ook bij een Chinees restaurant in dezelfde straat binnen te komen. Vermoedelijk heeft men ook bij andere bedrijven geprobeerd in te breken. Bij de drogisterij werd de voordeur geforceerd om binnen te komen en nam men de kluis weg. De personen zijn daarna in een donkere auto, een Golf of een Kia Ceed, gestapt waarna de auto wegreed naar de Potgieterlaan.

De politie doet onderzoek naar de inbraak en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!