Onderzoek naar beroving taxichauffeur Riebeekstraat Rotterdam

maandag 8 december 2014 12:42

Rotterdam – De afdeling opsporing heeft een onderzoek ingesteld naar de beroving van een taxichauffeur. De man werd zondagochtend beroofd op het Marconiplein.

Rond zeven uur kreeg de chauffeur het verzoek om passagiers op te halen aan het Marconiplein. Hier naderden drie mannen de auto. Zij stapten in en vroegen de chauffeur naar het Afrikaanderplein te rijden. Op de kruising met de Riebeekstraat stapten ze uit. Een van hen deed alsof hij wilde betalen. Op datzelfde moment deden ze een greep naar het geld van de chauffeur. Ze gingen er vandoor met een onbekend geldbedrag en goederen.

Er is direct een onderzoek in de omgeving ingesteld. Hierbij zijn de daders niet meer aangetroffen. Heeft u informatie over deze beroving? Of weet u wie de verdachten zijn? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Onderzoek naar beroving taxichauffeur Riebeekstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De afdeling opsporing heeft een onderzoek ingesteld naar de beroving van een taxichauffeur. De man werd zondagochtend beroofd op het Marconiplein.

Rond zeven uur kreeg de chauffeur het verzoek om passagiers op te halen aan het Marconiplein. Hier naderden drie mannen de auto. Zij stapten in en vroegen de chauffeur naar het Afrikaanderplein te rijden. Op de kruising met de Riebeekstraat stapten ze uit. Een van hen deed alsof hij wilde betalen. Op datzelfde moment deden ze een greep naar het geld van de chauffeur. Ze gingen er vandoor met een onbekend geldbedrag en goederen.

Er is direct een onderzoek in de omgeving ingesteld. Hierbij zijn de daders niet meer aangetroffen. Heeft u informatie over deze beroving? Of weet u wie de verdachten zijn? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!