Onderzoek vermoorde Dagoberto Gil Rodriguez in Opsporing Verzocht

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel/Vlaardingen – Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt op 8 december aandacht aan het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 58- jarige Colombiaan Dagoberto Gil Rodriguez. Het stoffelijk overschot werd op vrijdag 10 oktober jl. uit het water opgedoken in het ‘t Oeverbos in Vlaardingen.

Het slachtoffer uit Capelle aan den IJssel was sinds 2 augustus vermist. Op 28 augustus deed zijn familie aangifte en startte de politie een uitgebreid onderzoek. Uit dat onderzoek is inmiddels gebleken dat het slachtoffer is gedood en dat zijn lichaam daarna is gedumpt in het water. Eind november hield de politie een vierde verdachte, een 69-jarige Rotterdammer, aan. Een 38-jarige vrouw uit Nieuwerkerk en twee Rotterdamse mannen van 25 en 29 jaar zaten al vast. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

- Advertisement -

In de uitzending wordt onder andere een compositie tekening getoond van de verdachte die (mogelijk) het slachtoffer heeft neergeschoten en is een reconstructie te zien van de laatste dagen van het slachtoffer en het misdrijf. Daarnaast wil de politie graag met mensen in contact komen die iets meer kunnen vertellen over het leven van Dagoberto Gil Rodgriduez danwel de toedracht van de moord.

Opsporing Verzocht
Opsporing Verzocht is aanstaande dinsdag te zien op NPO 1, om 20.30 uur. De herhaling van het programma is op woensdagochtend op NPO 2, om 11.40 uur. Meer informatie is ook te vinden op Opsporingverzocht.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...