Overval pizzeria Sterrenhof Spijkenisse; politie zoekt getuigen

maandag 8 december 2014 21:41

Spijkenisse – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een pizzeria aan de Sterrenhof in Spijkenisse. Op maandagavond 8 december, rond 20.30 uur, kwamen twee mannen de zaak binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een wapen.

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een pizzeria aan de Sterrenhof in Spijkenisse. Rond 20.30 uur vanavond kwamen twee mannen de zaak binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een wapen.

Heeft u iets verdachts gezien rond dit tijdstip in de omgeving van de Sterrenhof of Sterrenplein, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom.

 

0 reacties

Overval pizzeria Sterrenhof Spijkenisse; politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een pizzeria aan de Sterrenhof in Spijkenisse. Op maandagavond 8 december, rond 20.30 uur, kwamen twee mannen de zaak binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een wapen.

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een pizzeria aan de Sterrenhof in Spijkenisse. Rond 20.30 uur vanavond kwamen twee mannen de zaak binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een wapen.

Heeft u iets verdachts gezien rond dit tijdstip in de omgeving van de Sterrenhof of Sterrenplein, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!