Tieners gooien vuurwerk onder kinderwagen in tram IJsselstein

maandag 8 december 2014 10:56

IJsselstein – De politie zoekt getuigen van het afsteken van vuurwerk in een tram op vrijdag 5 december. Vanuit een groep jongeren werd vuurwerk onder de kinderwagen met daarin een baby gegooid. De moeder van de baby wist het kindje voldoende te beschermen waardoor er geen gewonden vielen.

Om 16.34 uur stapte het slachtoffer met haar kind in de tram bij halte Binnenstad in IJsselstein (in de richting van Utrecht). Zodra deze tram begon te rijden zag zij dat een groep van vier jongeren tussen de 12 en de 14 jaar, drie jongens en een meisje, vuurwerk aan het afsteken waren. Eén van hen gooide vuurwerk in de richting van het slachtoffer en haar kinderwagen. Dit stuk vuurwerk kwam onder de kinderwagen terecht. De moeder wist haar kind te beschermen, maar zij en meerdere inzittenden van de tram waren erg geschrokken. De tram raakte door het vuurwerk beschadigd.

Getuigen en tips
De politie is op zoek naar de inzittenden van deze tram afgelopen vrijdag om 16.34 uur. Was u getuige van het incident? Of heeft u informatie over de groep jongeren? Neem dan contact op met de politie in IJsselstein via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

 

0 reacties

Tieners gooien vuurwerk onder kinderwagen in tram IJsselstein
Schrijver:

 

 

IJsselstein – De politie zoekt getuigen van het afsteken van vuurwerk in een tram op vrijdag 5 december. Vanuit een groep jongeren werd vuurwerk onder de kinderwagen met daarin een baby gegooid. De moeder van de baby wist het kindje voldoende te beschermen waardoor er geen gewonden vielen.

Om 16.34 uur stapte het slachtoffer met haar kind in de tram bij halte Binnenstad in IJsselstein (in de richting van Utrecht). Zodra deze tram begon te rijden zag zij dat een groep van vier jongeren tussen de 12 en de 14 jaar, drie jongens en een meisje, vuurwerk aan het afsteken waren. Eén van hen gooide vuurwerk in de richting van het slachtoffer en haar kinderwagen. Dit stuk vuurwerk kwam onder de kinderwagen terecht. De moeder wist haar kind te beschermen, maar zij en meerdere inzittenden van de tram waren erg geschrokken. De tram raakte door het vuurwerk beschadigd.

Getuigen en tips
De politie is op zoek naar de inzittenden van deze tram afgelopen vrijdag om 16.34 uur. Was u getuige van het incident? Of heeft u informatie over de groep jongeren? Neem dan contact op met de politie in IJsselstein via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!