Vier mannen aangehouden na aantreffen flinke hennepkwekerij Wolphaertsbocht Rotterdam

maandag 8 december 2014 13:31

Rotterdam – Vier Rotterdammers van 37, 45, 47 en 49 jaar zijn op 6 december aangehouden, nadat in een pand aan de Wolphaertsbocht een flinke hennepkwekerij was ontdekt.

De politie trof ruim 300 normale hennepplanten en zo’n 10.000 stekjes aan. Ook was sprake van diefstal van elektriciciteit. De aangehouden mannen werden allen bij/in het pand aangetroffen. De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip. De 37-jarige is na verhoor heengezonden, de anderen zitten nog vast. Alle planten en toebehoren zijn in beslaggenomen en vernietigd.

 

0 reacties

Vier mannen aangehouden na aantreffen flinke hennepkwekerij Wolphaertsbocht Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vier Rotterdammers van 37, 45, 47 en 49 jaar zijn op 6 december aangehouden, nadat in een pand aan de Wolphaertsbocht een flinke hennepkwekerij was ontdekt.

De politie trof ruim 300 normale hennepplanten en zo’n 10.000 stekjes aan. Ook was sprake van diefstal van elektriciciteit. De aangehouden mannen werden allen bij/in het pand aangetroffen. De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip. De 37-jarige is na verhoor heengezonden, de anderen zitten nog vast. Alle planten en toebehoren zijn in beslaggenomen en vernietigd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!