Vier mannen vast na vechtpartij Oude Binnenweg Rotterdam

maandag 8 december 2014 11:26

Rotterdam – Vier mannen zitten vast na een ruzie op de Oude Binnenweg op zondagavond rond 19.45 uur.

Twee mannen liepen op de Oude Binnenweg toen ze het andere duo tegenkwamen. Ze kenden elkaar en er werd een praatje gemaakt, maar dat werd vervolgens een vechtpartij waarbij twee messen in het spel waren.

Voordat er gewonden vielen wisten in de buurt surveillerende agenten de vier ruziemakers aan te houden. Het gaat om een 19-jarige Schiedammer, een 23-jarige uit Capelle aan den IJssel , een 21 jarige Rotterdammer en een 20-jarige in Engeland woonachtige man. Ze zitten nog vast.

 

0 reacties

Vier mannen vast na vechtpartij Oude Binnenweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vier mannen zitten vast na een ruzie op de Oude Binnenweg op zondagavond rond 19.45 uur.

Twee mannen liepen op de Oude Binnenweg toen ze het andere duo tegenkwamen. Ze kenden elkaar en er werd een praatje gemaakt, maar dat werd vervolgens een vechtpartij waarbij twee messen in het spel waren.

Voordat er gewonden vielen wisten in de buurt surveillerende agenten de vier ruziemakers aan te houden. Het gaat om een 19-jarige Schiedammer, een 23-jarige uit Capelle aan den IJssel , een 21 jarige Rotterdammer en een 20-jarige in Engeland woonachtige man. Ze zitten nog vast.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!