Automobiliste rijdt van de weg Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel

dinsdag 9 december 2014 21:31

Capelle aan den IJssel – Dinsdagmiddag is een automobilist door nog onbekende oorzaak van de weg gereden op de Abram van Rijckevorselweg. Bij het eenzijdige ongeval raakte de automobiliste niet gewond, echter zat de schrik er wel goed in. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig uit de greppel te trekken, omdat het voertuig niet weggesleept hoefde te worden heeft een medewerker van Handhaving Capelle het voertuig thuis gebracht voor de vrouw. Het verkeer heeft ten tijde van het ongeval weinig tot geen hinder ondervonden.

Foto’s : Handhaving Capelle

B4ardIPIgAIpQiI B4arcnPIAAIQ1-A

 

0 reacties

Automobiliste rijdt van de weg Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Dinsdagmiddag is een automobilist door nog onbekende oorzaak van de weg gereden op de Abram van Rijckevorselweg. Bij het eenzijdige ongeval raakte de automobiliste niet gewond, echter zat de schrik er wel goed in. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig uit de greppel te trekken, omdat het voertuig niet weggesleept hoefde te worden heeft een medewerker van Handhaving Capelle het voertuig thuis gebracht voor de vrouw. Het verkeer heeft ten tijde van het ongeval weinig tot geen hinder ondervonden.

Foto’s : Handhaving Capelle

B4ardIPIgAIpQiI B4arcnPIAAIQ1-A

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!