Brabants trio gearresteerd na aantreffen drugs in auto Eindhoven

dinsdag 9 december 2014 12:22

Eindhoven – De politie arresteerde dinsdag 9 december een 28-jarige man uit Uden, een 41-jarige man uit Grave en een 39-jarige vrouw uit Eindhoven, nadat zij tijdens een controle werden betrapt op drugsbezit.

Agenten zagen rond 05:00 uur een auto over de Kronehoefstraat rijden terwijl het geen achterverlichting voerde. Tijdens het controleren van de auto roken de agenten een sterke hennepgeur. Hierop werden de drie inzittenden en de auto nader onderzocht. Tijdens de controle trof de politie verschillende zakjes aan met daarin vermoedelijk verschillende soorten drugs.

De inzittenden werden allen aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek. De vermoedelijke drugs en de auto werden in beslag genomen en worden nader onderzocht.

 

0 reacties

Brabants trio gearresteerd na aantreffen drugs in auto Eindhoven
Schrijver:

 

 

Eindhoven – De politie arresteerde dinsdag 9 december een 28-jarige man uit Uden, een 41-jarige man uit Grave en een 39-jarige vrouw uit Eindhoven, nadat zij tijdens een controle werden betrapt op drugsbezit.

Agenten zagen rond 05:00 uur een auto over de Kronehoefstraat rijden terwijl het geen achterverlichting voerde. Tijdens het controleren van de auto roken de agenten een sterke hennepgeur. Hierop werden de drie inzittenden en de auto nader onderzocht. Tijdens de controle trof de politie verschillende zakjes aan met daarin vermoedelijk verschillende soorten drugs.

De inzittenden werden allen aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek. De vermoedelijke drugs en de auto werden in beslag genomen en worden nader onderzocht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!