Jongen beroofd van fiets Walraven van Halllaan Gouda, politie zoekt getuigen

dinsdag 9 december 2014 08:40

Gouda – Een 17-jarige Gouwenaar is maandag 8 december omstreeks 21.30 uur van zijn fiets beroofd. De Gouwenaar fietste over de Walraven van Halllaan toen hij versnelde voetstappen achter zich hoorde.

Nog voordat hij kon omkijken werd zijn fiets weggetrokken waardoor hij viel. Twee jongens mishandelden hem, terwijl ze om geld vroegen. De Gouwenaar gaf aan geen geld te hebben waarna de jongens zijn kleding doorzochten. Op dat moment kwam er vanaf de Vrijheidslaan een auto aangereden waarop de jongens de fiets, een donkergroene Batavus, onder de Gouwenaar trokken en ermee vandoor gingen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

De signalementen van de jongens zijn:
Persoon 1:
zwart baardje
ongeveer 20 jaar
ongeveer 1.85 m
capuchon ver over hoofd getrokken

Persoon 2:
zwarte jas met capuchon met bruine bontkraag
ongeveer 1.75 m
ongeveer 16 jaar

 

0 reacties

Jongen beroofd van fiets Walraven van Halllaan Gouda, politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Gouda – Een 17-jarige Gouwenaar is maandag 8 december omstreeks 21.30 uur van zijn fiets beroofd. De Gouwenaar fietste over de Walraven van Halllaan toen hij versnelde voetstappen achter zich hoorde.

Nog voordat hij kon omkijken werd zijn fiets weggetrokken waardoor hij viel. Twee jongens mishandelden hem, terwijl ze om geld vroegen. De Gouwenaar gaf aan geen geld te hebben waarna de jongens zijn kleding doorzochten. Op dat moment kwam er vanaf de Vrijheidslaan een auto aangereden waarop de jongens de fiets, een donkergroene Batavus, onder de Gouwenaar trokken en ermee vandoor gingen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

De signalementen van de jongens zijn:
Persoon 1:
zwart baardje
ongeveer 20 jaar
ongeveer 1.85 m
capuchon ver over hoofd getrokken

Persoon 2:
zwarte jas met capuchon met bruine bontkraag
ongeveer 1.75 m
ongeveer 16 jaar

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!