woensdag, september 29, 2021
13.9 C
Rotterdam
woensdag 29 september 2021

Met gestolen auto dronken een aanrijding veroorzaken en doorrijden Nijmegen

Nijmegen – De politie heeft dinsdagochtend een 36-jarige man (zvwovp) en een 35-jarige Nijmegenaar aangehouden. Beiden worden verdacht van diefstal en/of heling van een auto. Tevens wordt de 36-jarige man die geen vaste verblijfplaats heeft verdacht van het rijden onder invloed en het doorrijden na aanrijding.

Vanmorgen reden beide verdachten in een gestolen auto op de Marialaan in Nijmegen en veroorzaakten daar een aanrijding met een andere auto, bestuurd door een 38-jarige vrouw uit Beuningen. Haar auto raakte daarbij beschadigd. Zelf raakte zij niet gewond. Meerdere mensen waren getuigen van het ongeval. Diverse eenheden keken naar de verdachte auto uit. Deze werd even later gezien en stilgezet op de Prins Hendrikstraat in Nijmegen. Toen de auto met de twee verdachten werd staande gehouden reden zij ook nog tegen een geparkeerde auto aan. Beide mannen werden aangehouden.

De 36-jarige bestuurder weigerde mee te werken aan een blaastest. Hiervoor werd afzonderlijk een proces-verbaal opgemaakt. Het rijden onder invloed en het verlaten van de plaats ongeval, evenals het weigeren van een ademanalyse zijn allemaal afzonderlijke misdrijven. De auto waar de twee in reden bleek eerder die ochtend te zijn gestolen in het Brabantse. De politie zet het onderzoek voort.

Related Articles

Auto verwoest door brand Opperduit Lekkerkerk

0
Lekkerkerk - Op een verlaten terrein langs de Opperduit in Lekkerkerk heeft dinsdagavond een auto...

Politie start onderzoek na verdronken kat in Pernis

0
Pernis - Vandaag deed één van de wijkagenten van Pernis tijdens haar dienst een verontrustende...

Alles over stoppen met coke

0
Stoppen met coke is een van de lastigste verslavingen om mee te stoppen. Cocaïne wordt...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht [...]

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat'

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat' [...]

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder [...]

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen [...]

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg