Met gestolen auto dronken een aanrijding veroorzaken en doorrijden Nijmegen

dinsdag 9 december 2014 13:05

Nijmegen – De politie heeft dinsdagochtend een 36-jarige man (zvwovp) en een 35-jarige Nijmegenaar aangehouden. Beiden worden verdacht van diefstal en/of heling van een auto. Tevens wordt de 36-jarige man die geen vaste verblijfplaats heeft verdacht van het rijden onder invloed en het doorrijden na aanrijding.

Vanmorgen reden beide verdachten in een gestolen auto op de Marialaan in Nijmegen en veroorzaakten daar een aanrijding met een andere auto, bestuurd door een 38-jarige vrouw uit Beuningen. Haar auto raakte daarbij beschadigd. Zelf raakte zij niet gewond. Meerdere mensen waren getuigen van het ongeval. Diverse eenheden keken naar de verdachte auto uit. Deze werd even later gezien en stilgezet op de Prins Hendrikstraat in Nijmegen. Toen de auto met de twee verdachten werd staande gehouden reden zij ook nog tegen een geparkeerde auto aan. Beide mannen werden aangehouden.

De 36-jarige bestuurder weigerde mee te werken aan een blaastest. Hiervoor werd afzonderlijk een proces-verbaal opgemaakt. Het rijden onder invloed en het verlaten van de plaats ongeval, evenals het weigeren van een ademanalyse zijn allemaal afzonderlijke misdrijven. De auto waar de twee in reden bleek eerder die ochtend te zijn gestolen in het Brabantse. De politie zet het onderzoek voort.

 

0 reacties

Met gestolen auto dronken een aanrijding veroorzaken en doorrijden Nijmegen
Schrijver:

 

 

Nijmegen – De politie heeft dinsdagochtend een 36-jarige man (zvwovp) en een 35-jarige Nijmegenaar aangehouden. Beiden worden verdacht van diefstal en/of heling van een auto. Tevens wordt de 36-jarige man die geen vaste verblijfplaats heeft verdacht van het rijden onder invloed en het doorrijden na aanrijding.

Vanmorgen reden beide verdachten in een gestolen auto op de Marialaan in Nijmegen en veroorzaakten daar een aanrijding met een andere auto, bestuurd door een 38-jarige vrouw uit Beuningen. Haar auto raakte daarbij beschadigd. Zelf raakte zij niet gewond. Meerdere mensen waren getuigen van het ongeval. Diverse eenheden keken naar de verdachte auto uit. Deze werd even later gezien en stilgezet op de Prins Hendrikstraat in Nijmegen. Toen de auto met de twee verdachten werd staande gehouden reden zij ook nog tegen een geparkeerde auto aan. Beide mannen werden aangehouden.

De 36-jarige bestuurder weigerde mee te werken aan een blaastest. Hiervoor werd afzonderlijk een proces-verbaal opgemaakt. Het rijden onder invloed en het verlaten van de plaats ongeval, evenals het weigeren van een ademanalyse zijn allemaal afzonderlijke misdrijven. De auto waar de twee in reden bleek eerder die ochtend te zijn gestolen in het Brabantse. De politie zet het onderzoek voort.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!